Tekstin ja kuvien kopioiminen PDF-tiedostoista

Voit helposti kopioida sisältöä Acrobat Reader DC:ssä, ellei PDF:n tekijä ole ottanut käyttöön kopioinnin estäviä suojausasetuksia.

Varmista, että sisällön kopiointi on sallittu

1. Napsauta dokumenttia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Dokumentin ominaisuudet.

2. Napsauta Suojaus-välilehteä ja tarkista Dokumentin rajoitusten yhteenveto.

Tietyn sisällön kopioiminen PDF:stä

1. Napsauta dokumenttia hiiren kakkospainikkeella ja valitse ponnahdusvalikosta Valintatyökalu.

2. Valitse tekstiä vetämällä tai valitse kuva napsauttamalla.

3. Napsauta valitsemaasi kohdetta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kopioi.

Koko PDF:n kopioiminen (vain Windowsin Reader DC -sovellus, ei selain)

• Valitse Muokkaa > Kopioi tiedosto Leikepöydälle.

Alueen kopioiminen PDF-tiedostosta (vain Reader DC -sovellus, ei selain)

Tilannekuvatyökalu kopioi alueen kuvana, jonka voit liittää muihin sovelluksiin.

Liitä kopioitu kuva haluamaasi sovellukseen valitsemalla sovelluksessa Muokkaa > Liitä.

1. Valitse Muokkaa > Ota tilannekuva.

2. Vedä kopioitavan alueen ympärille suorakulmio ja vapauta sitten hiiren painike.

3. Poistu tilannekuvatilasta painamalla Esc-näppäintä.