Tarvitset Adobe PDF Pack -palvelun maksullisen tilauksen, jotta voit luoda tai viedä PDF-tiedostoja Acrobat Readerilla.

Adobe PDF Pack on Adobe Document Cloud -palveluiden paketti. Sen avulla voit helposti luoda, yhdistellä, allekirjoittaa ja lähettää PDF-tiedostoja. Voit myös muuntaa PDF-tiedostot muokattaviksi Word- tai Excel-tiedostoiksi.

Adobe PDF Packilla ei voi muokata PDF-tiedostoja. Tarvitset Acrobatin PDF-tiedostojen muokkaamiseen. Perehdy Acrobatin tuotesivuun.

Voit ostaa Adobe PDF Packin tilauksen Adobe Storesta.

Voit hallita tiliäsi jollakin seuraavista tavoista:

1. Napsauta Reader DC -ikkunan oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään
  2. Kirjoita Adobe ID:si ja salasanasi valintaikkunaan ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
  3. Sisäänkirjautumisen jälkeen näet nimesi oikeassa yläkulmassa. Napsauta nimeä ja valitse sitten Oma tili.
  4. Oma tili -sivu avautuu uuteen selainikkunaan. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan uudelleen sisään. Kirjaudu tällöin Adobe ID:lläsi ja salasanallasi uudelleen sisään. Tilisivu avautuu näyttöön. Näet tuotteesi ja tilauksesi sivun Tilaukset ja tuotteet -osassa.

Huomautus: Voit myös kirjautua Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe Document Cloudiin. Valitse Adobe PDF Pack -sovellusikkunan oikeasta yläkulmasta Tili > Omat tiedot.

Tiedostotyypit, jotka voit muuntaa PDF-muotoon

Voit muuntaa PDF-muotoon mitä tahansa seuraavista tiedostotyypeistä:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Teksti (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Kuva (bittikartta, JPEG, GIF, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- tai StarOffice -esitys, -laskentataulukko, -grafiikka tai -dokumenttitiedosto (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD, STW).

Huomautus:

Et voi yhdistää PDF-tiedostoja, jotka ovat suojattuja, salasanalla varustettuja tai 3D-muotoisia tai kuuluvat PDF-portfolioon.

PDF-tiedoston luonnin vaiheet Acrobat Readerilla

1. Napsauta Reader DC -ikkunan oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään. (Jos olet jo kirjautunut sisään, siirry vaiheeseen 3.)

2. Kirjaudu Kirjaudu sisään -valintaikkunassa Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

3. Valitse oikeanpuoleisessa ikkunassa Luo PDF tai siirry kohtaan Työkalut > Luo PDF.

Luo PDF-tiedosto oikeanpuoleisessa ruudussa
    Luo PDF-tiedosto oikeanpuoleisessa ruudussa

Luo PDF-tiedosto Työkalut-valikossa
    Luo PDF-tiedosto Työkalut-valikossa

4. Napsauta Valitse PDF-muotoon muunnettava tiedosto, jos haluat selata ja valita toisen tiedoston.

5. Valitse Muunna tai Muunna PDF-muotoon.

Tiedosto muunnetaan PDF-muotoon ja tallennetaan Adobe PDF Pack -tilillesi. Voit tarkastella tiedostoa valitsemalla Avaa tai näyttää viimeksi muunnettujen tiedostojen luettelon valitsemalla Näytä muunnetut tiedostot

Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä kaikkea Adobe PDF Packilla voi tehdä, perehdy artikkeliin Adobe PDF Pack -palvelun käyttäminen.