Esittely

Adobe Acrobat Export PDF mahdollistaa PDF-tiedostoissa olevan arvokkaan sisällön hyödyntämisen uudelleen. Sen sijaan, että kirjoittaisit tiedot uudestaan, voit käyttää Adobe Acrobat Export PDF -palvelua muuttaaksesi PDF-tiedostot muokattaviksi Word-, Excel- tai RTF (rich text format) -dokumenteiksi.

Vie PDF

Huomautus:

Varmista, että sinulla on Adobe Acrobat Export PDF -palvelun maksullinen tilaus, jotta voit muuntaa PDF-tiedostot Microsoft Word-, Excel- tai RTF-dokumenteiksi.

1. Napsauta Reader DC -ikkunan oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään.

2. Kirjaudu Kirjaudu sisään -valintaikkunassa Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.

3. Napsauta oikeanpuoleisessa ruudussa Vie PDF.

Napsauta Vie PDF.
    Vie PDF-tiedosto Word-, Excel- tai RTF-muotoon
  4. Muunnettavaksi valitaan oletusarvoisesti avattuna oleva tiedosto. Napsauta Valitse PDF-tiedosto, jos haluat selata ja valita toisen tiedoston.

5. Valitse avattavasta Muunna muotoon -luettelosta haluamasi muunnosmuoto.

Huomautus:

Jos olet viemässä skannattua dokumenttia tai kuvaa, varmista, että Asiakirjan kieli -asetus on määritetty oikein dokumentin tekstissä käytetyn kielen mukaan. Voit vaihtaa kielen napsauttamalla Vaihda ja valitsemalla haluamasi kielen luettelosta.

6. Napsauta Muunna.

Tiedosto viedään valitussa tiedostomuodossa ja tallennetaan Acrobat.com-tilillesi.

7. Valitse Tallenna nimellä ja tallenna muunnettu dokumentti paikalliseen järjestelmääsi.

Valitse Tallenna nimellä
    Tallenna muunnettu dokumentti paikalliseen järjestelmään