Miksi kannattaa päivittää Acrobat Reader DC:hen?

Muita PDF-ohjelmistoja tehokkaampi Adobe Acrobat Reader DC on PDF-tiedostojen katselun, tulostuksen ja merkitsemisen maksuton ja luotettava standardi. Se on nyt yhteydessä Adobe Document Cloudiin, joten PDF-tiedostoja on entistä helpompi käsitellä tietokoneissa että mobiililaitteissa.

Päivittäminen Acrobat Reader DC:hen on maksutonta. Perehdy Acrobat Reader DC:n uusiin ominaisuuksiin.

Miten voin kieltäytyä päivityksestä Acrobat Reader DC:ksi?

Kun näet kehotteen, jossa sinua pyydetään päivittämään Adobe Reader X tai XI Reader DC:ksi, voit kehotetta noudattamalla päättää, haluatko päivittää ohjelmiston Reader DC:ksi vai kieltäytyä päivityksestä.

Reader XI:n päivityksestä kieltäytymisen vaiheet

1. Kun avaat dokumentin Adobe Reader XI:ssä, työkalupalkin alle ilmestyy alla olevan näyttökuvan mukainen sovelluksen sisäinen kehote. Valitse avattavasta Päivitä-valikosta Kieltäydy.

Päivityksen tai kieltäytymisen sovelluksen sisäinen ilmoitus

Jos näet seuraavan ilmoitusruudun, jossa sinua pyydetään päivittämään Reader XI Reader DC:ksi, napsauta mitä tahansa ilmoitusponnahdusikkunan kohtaa.

Ilmoitus, jossa pyydetään päivittämään Reader Reader DC:ksi
  2. Adobe Reader Updater -valintaikkuna tulee näyttöön.

Valitse avattavasta valikosta sopiva vaihtoehto:

• Päivitä: päivitä Reader Reader DC:n uusimmaksi versioksi.
    • Muistuta minua myöhemmin: näytä ilmoitus seitsemän päivän kuluttua.
    • Kieltäydy: älä päivitä äläkä enää näytä Reader DC:n päivitysilmoitusta.
  3. Napsauta OK.

Reader X:n päivityksestä kieltäytymisen vaiheet

1. Näet jonkin seuraavista ilmoitusruuduista, joissa pyydetään päivittämään Reader X Reader DC:ksi.

2. Napsauta mitä tahansa ilmoitusponnahdusikkunan kohtaa. Adobe Reader Updater -valintaikkuna tulee näyttöön.

Valitse avattavasta valikosta sopiva vaihtoehto:

• Päivitä: päivitä Reader Reader DC:n uusimmaksi versioksi.
    • Muistuta minua myöhemmin: näytä ilmoitus seitsemän päivän kuluttua.
    • Kieltäydy: älä päivitä äläkä enää näytä Reader DC:n päivitysilmoitusta.
  3. Napsauta OK.