icon-adobe-reader-114x110

Adobe Acrobat Reader DC -ohjelmisto on ilmainen ja luotettu standardi PDF-dokumenttien katseluun, tulostukseen, allekirjoitukseen ja merkintään. Se on ainoa PDF-lukuohjelma, jolla voi avata ja käsitellä kaikentyyppistä PDF-sisältöä – myös lomakkeita ja multimediaa.

Lataa uusi Adobe Reader

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Parannettu suojaus ja virheenkorjaukset
Tilaa säännölliset virheenkorjaus- ja suojauspäivitykset suojataksesi järjestelmäsi PDF-tiedostojen kautta tapahtuvia hyökkäyksiä vastaan. Lue lisää >

A12_AllUIMultiTabs_83

Kokonaan uudistunut, usean välilehden tarkastelua tukeva käyttöliittymä
Entistä nopeampi, helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka usean välilehden tarkastelutoiminto helpottaa ja tehostaa dokumenttien käsittelyä. Lue lisää >

A12_FillSign_83

Täytä ja allekirjoita
Täytä, allekirjoita ja lähetä lomakkeita helposti mistä tahansa laitteesta.
Lue lisää >

A12_ToolCenter_83

Työkalukeskus
Käsittele PDF-tiedostoja entistä monipuolisemmin: voit muun muassa viedä PDF-tiedostoja MS Office -muotoihin ja muokata PDF-tiedostoja.
Lue lisää >

A12_3rdPartyConnectors_83

Verkkotallennustilan yhdistimet
Käytä Dropbox-, OneDrive-, Box- ja SharePoint-tiedostojasi suoraan Readerista. Lue lisää >

Mobile_app

Acrobat Reader -mobiilisovellus
Käytä PDF-tiedostoja missä tahansa uudella maksuttomalla Acrobat Reader -mobiilisovelluksella, joka on saatavissa Android- ja iOS-laitteisiin. Lue lisää >