Käyttäjien lisäys ryhmään

Monen käyttäjän Adobe Sign -tilit tukevat ryhmiä. Tällä valinnalla tilin (tai ryhmän) ylläpitäjä voi määrittää tiettyjä asetuksia tai aikavyöhykkeitä kullekin ryhmälle. Asetukset vaikuttavat näissä ryhmissä oleviin käyttäjiin, mikä luo yksilöllisen kokemuksen eri osastoille tai tiimeille.

Käyttäjien lisääminen ryhmiin on yksinkertaista. Voit siirtää käyttäjiä tarpeen mukaan.

Pikaopas

1. Jos olet tilin tai ryhmän ylläpitäjä, siirry Tili-sivulle.
  2. Valitse Ryhmät.
  3. Valitse ryhmän Nimi.
  4. Valitse Ryhmä-asetukset.
  5. Valitse Ryhmän käyttäjät.
    1. Jos haluat luoda käyttäjän, napsauta valintaikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa plus-merkkiä ja valitse sitten Luo käyttäjä.
    2. Jos haluat määrittää käyttäjiä ryhmään, napsauta henkilökuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  6. Syötä joko käyttäjän tiedot (Luo käyttäjä) tai valitse lisättävien käyttäjien ruudut (Määritä käyttäjät tähän ryhmään).
  7. Valitse joko Tallenna (Luo käyttäjä) tai valitse Määritä (Määritä käyttäjät tähän ryhmään).

Vaihe vaiheelta

1. Jos olet tilin tai ryhmän ylläpitäjä, kirjaudu sisään ja siirry Tili-sivulle. Valitse Ryhmät ja valitse sitten sen ryhmän Nimi, johon haluat lisätä käyttäjän.

2. Valitse Ryhmä-asetukset.

Nav to Groups
  3. Valitse Ryhmän käyttäjät.

• Jos haluat luoda uuden käyttäjän, napsauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
      • Syötä luotavan käyttäjän sähköpostiosoite ja nimi.
      • Valitse Tallenna.
    • Jos haluat määrittää olemassa olevan käyttäjän, napsauta henkilökuvaketta oikeassa yläkulmassa.
    Add users
  4. Jos haluat määrittää olemassa olevan käyttäjän, ikkuna päivittyy ja näyttää tilin Aktiiviset käyttäjät, jotka eivät ole kyseisen ryhmän jäseniä.

• Napsauta käyttäjää, jolloin Valitse-linkki ilmestyy luettelon yläreunaan.
    • Ehdota käyttäjän siirtämistä ryhmään napsauttamalla Valitse tai kaksoisnapsauttamalla käyttäjää.
    Select users to move to the new group

Huomautus:

Jos lisättävä käyttäjä ei näy luettelossa, napsauta Asetukset-valikkoa oikeassa yläkulmassa (kolme päällekkäistä viivaa). Valitse sitten Näytä kaikki käyttäjät.

5. Kun kaikki käyttäjät on valittu, napsauta Osoita-painiketta.

4. Assign USers

Valitut käyttäjät lisätään ryhmään ja sinut palautetaan Ryhmä-sivulle.

5. Added User