Sähköpostin ylä- ja alatunnistekuvien lähetys

Tilin ylläpitäjä voi lähettää sähköpostin ylä- ja alatunnistekuvat ja mukauttaa tai brändätä tilin niiden avulla. Nämä kuvat näkyvät allekirjoittajille ja osallistujille lähetetyissä sähköpostiviesteissä.

Huomautus:

Jos sinulla on ongelmia saada kuva näkymään oikein, varmista, että kuva on tasan 600 pikselin levyinen ja enintään 200 pikselin korkuinen. Varmista myös, että kuva on JPG-, GIF- tai PNG-muodossa.

Lataa alla oleva malli, jonka avulla voit tehdä logosta oikean kokoisen.

Lataa

Ylläpitäjät voivat myös lisätä alatunnistetekstejä lähteviin sähköposteihin ylä- ja alatunnistekuvien lisäksi..

Pikaopas

Alatunnistetekstin lisäys

1. Napsauta suurta tekstilaatikkoa ja kirjoita tai liitä alatunnisteteksti.
  2. Merkitse valintaruutu, jos haluat, että tilin käyttäjät voivat määrittää omat alatunnisteensa ja ohittaa tilille määritetyn. Käyttäjät voivat määrittää tämän henkilökohtaisista asetuksistaan.

Kuvien lisäys

1. Siirry ylläpitäjänä Tili-sivulle.
  2. Siirry kohtaan Tilin asetukset > Sähköpostin asetukset
  3. Valitse Lataa.
  4. Etsi ja valitse haluamasi kuva ja napsauta Avaa-valintaa.
  5. Toista vaihe tarpeen mukaan ylä- tai alatunnisteen kohdalla.
  6. Poista kuva valitsemalla Tyhjennä.

Vaihe vaiheelta

1. Kirjaudu sisään tilin ylläpitäjänä ja valitse Tili > Tilin asetukset > Sähköpostin asetukset.

Nav to email settings
  2. Valitse Lataa, valitse käytettävä kuva ja valitse sitten Avaa.

Upload new Image
  3. Tarkista kuva ja valitse Tallenna.

Save Image