Määritä Salesforce synkronoimaan Adobe Signin kanssa ja määritä Adobe-ryhmät vastaamaan Salesforce-profiileja.

Ryhmän yhdistämismääritysten hallinta

Adobe Sign for Salesforce tukee ominaisuutta, jolla käyttäjät synkronoidaan helposti Salesforce-profiileissa Adobe Sign -ryhmiin. Ryhmiä käyttävät usein yritykset, jotka ryhmittelevät käyttäjät Adobe Sign -tilillä eri alueisiin (esim. USA:n myynti, Euroopan myynti, Aasian Tyynenmeren myynti). Eri ryhmien avulla voit luoda erilaisia asetuksia Adobe Signissa tai luoda erillisiä raportteja ryhmittäin. Jos ryhmiä on vain yksi, kaikki käyttäjät kuuluvat oletusryhmään.

Salesforcessa voit asettaa yhdistämismääritykset Salesforce-profiilien ja ryhmien välille käyttämällä Ryhmän yhdistämismääritykset -sivua. Myös uusia ryhmiä voidaan luoda suoraan Salesforcella.

Ryhmän yhdistämismääritys -välilehti Salesforcessa

Siirrä käyttäjät eri Adobe Sign -ryhmiin

Voit yhdistää monta Salesforce-profiilia yhteen Adobe Sign -ryhmään. Aseta ryhmien yhdistämismääritykset ja siirrä käyttäjiä kunkin ryhmään seuraavasti:

1. Luo yksi tai useampi yhdistämismääritys Salesforce-profiilin ja Adobe Sign -ryhmän välille.
  2. Ota käyttöön Synkronoi valinta -asetus yhdistämisriville, jonka haluat synkronoida.
Salesforcen ryhmien yhdistämismääritysten profiilit

3. Tallenna yhdistämismääritykset napsauttamalla Tallenna-painiketta. Voit myös hylätä muutokset valitsemalla Peruuta.

4. Siirrä käyttäjät kunkin ryhmään napsauttamalla Synkronoi käyttäjät -painiketta.

Siirrettävät käyttäjät näkyvät ensin esikatselussa, kunnes vahvistat synkronoinnin.

5. Synkronoinnin jälkeen näytetään vahvistus käyttäjistä, joiden siirtäminen onnistui.

Huomautus:

Synkronointi ei vaikuta tämän profiilin Salesforce-käyttäjiin, jotka eivät ole Adobe Signin käyttäjiä. Myös uusi käyttäjä, joka luotiin Adobe Sign for Salesforcea käyttämällä, luodaan automaattisesti oikean ryhmän yhdistämismääritykseen Synkronoi valinta -kohdassa valittujen tallennettujen yhdistämismääritysten perusteella.

Automaattisen synkronoinnin käyttäjät, kun Salesforce-profiili muuttuu

Valinnaisen asetuksen avulla voit synkronoida käyttäjät automaattisesti, kun Salesforce-profiili on muuttunut profiilista toiseksi. Tämä käynnistää ominaisuuden, jolla käyttäjät siirretään automaatisesti, kun profiili muuttuu. (esim. markkinointiprofiilista myyntiprofiiliksi) Synkronoinnilla käyttäjä siirreteään oikeaan Adobe Sign -ryhmään Ryhmän yhdistämismäärityksen -sivulle tallennettujen yhdistämismääritysten perusteella.

1. Valitse Määritys > Versio > Kehitys > Mukautetut asetukset
  2. Valitse Hallinta Tämä toimi Adobe Sign Settings.
  3. Napsauta Adobe Sign Settings -sivun yläosassa Muokkaa-painiketta.
  4. Etsi ja ota käyttöön Ryhmävastaavuuksien autom. synkronointi -asetus ja valitse Tallenna.
Ryhmävastaavuuksien autom. synkronointi

Manuaalisesti synkronoidut käyttäjät

Jos Ryhmävastaavuuksien autom. synkronointi -asetus ei ole käytössä ja haluat synkronoida käyttäjän ryhmän manuaalisesti käyttäjän tietueesta, voit lisätä linkin käyttäjän sivuasetteluun, jolloin voit pakottaa manuaalisesti synkronoinnin siirtämään yhden käyttäjän oikeaan Adobe Sign -ryhmään Ryhmän vastaavuusmääritykset -sivulla tallennettujen ja valittujen vastaavuusmääritysten perusteella.

Lisää synkronointilinkki käyttäjäsivun asettelussa seuraavasti:

1. Valitse Määritys > Versio > Mukauta > Käyttäjät > Sivuasettelu.
  2. Napsauta käyttäjän asettelun Muokkaa-toimintoa.
Käyttäjäsivun asettelut

3. Kun Mukautetut linkit on korostettuna, vedä Synkronoi asiakirjan pilvipalvelun käyttäjä -objekti sivun yläosasta sivun Mukautetut linkit -osioon.

Siirrä Synkronoi asiakirjan pilvipalvelun käyttäjä -objekti sivuasetteluun

4. Napsauta Tallenna-painiketta sivun yläosassa.