Laitteiden välinen allekirjoituksen tallennus -toiminto on käytettävissä Individual-, Team-, Business- ja Enterprise-palvelutasoilla.

Toiminnon kuvaus

Adobe Signissa allekirjoittajat voivat piirtää allekirjoituksensa tai ottaa allekirjoituksestaan valokuvan ja lähettää sen allekirjoituspaneeliin.

Valokuvan ottaminen allekirjoituksesta tai allekirjoituksen fyysinen piirtäminen on paljon helpompaa mobiililaitteella, ja haluamme helpottaa tehtävän suorittamista, kun allekirjoittajat aloittavat allekirjoitusprosessin pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella.

Laitteiden välinen allekirjoituksen tallennus -toiminnolla pöytäkonetta tai kannettavaa tietokonetta käyttävä allekirjoittaja voi lähettää mobiililaitteeseen allekirjoituksen luontilinkin, tallentaa allekirjoituksen ja lähettää allekirjoituksen kuvan takaisin pöytäkoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

Huomautus:

Allekirjoituksen tallennusmahdollisuus mobiililaitteella ei ole käytettävissä, jos sopimus on määritetty vain painettua allekirjoitusta varten tai jos sopimusta tarkastellaan jo mobiililaitteella.

Käyttötapa

Sopimusta pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella tarkastelevat allekirjoittajat näkevät Matkapuhelin-vaihtoehdon, kun he avaavat allekirjoituspaneelin.

phone

Adobe Sign lähettää tekstiviestilinkin annettuun puhelinnumeroon, ja allekirjoittajalla on 5 minuuttia aikaa käyttää linkkiä ja tallentaa allekirjoituksensa (allekirjoituslinkki voidaan lähettää sopimuksesta milloin tahansa uudelleen).

On Phonepng

Linkkiä napsautettaessa puhelimen selaimeen avautuu allekirjoituspaneeli (ei koko sopimus). Allekirjoituspaneelissa allekirjoittajalla on kaksi vaihtoehtoa:

• Piirrä-välilehdessä allekirjoittaja voi piirtää allekirjoituksensa sormellaan tai piirtokynällään.
Esimerkki allekirjoituspaneelista piirrettyjä allekirjoituksia käytettäessä

• Kuva-välilehdessä allekirjoittaja voi lähettää kuvan puhelimen galleriasta.
Esimerkki allekirjoituspaneelista kuvia käytettäessä

Kun allekirjoittaja on tyytyväinen allekirjoituksen kuvaan, hänen on napsautettava Valmis-painiketta, jolloin allekirjoitus siirretään takaisin pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella avattuna olevaan sopimukseen.

Valitse Käytä, jos haluat siirtää allekirjoituksen takaisin pöytäkoneella tai kannettavalla tietokoneella olevaan sopimukseen.

Esimerkki allekirjoituksesta

Huomautus:

Allekirjoittajat, joilla on aktiivinen Adobe Sign -tili (mikä tahansa taso, myös maksuton), voivat tallentaa allekirjoituksensa.

Näin allekirjoittaja voi ohittaa tallennusprosessin tulevissa sopimuksissa ja käyttää tämän tallennetun allekirjoituksen kopiota.

Kirjaaminen auditointiraporttiin

Auditointiraportista käy selvästi ilmi, että allekirjoitus on tallennettu mobiililaitteella, ja siinä näkyvät allekirjoituksen toimittaneen laitteen viimeiset neljä numeroa.

Esimerkki auditointiraportista

Määritettävissä olevat asetukset

Laitteiden välinen allekirjoituksen tallennus -toiminto on oletusarvoisesti käytettävissä kaikilla tileillä, joilla allekirjoittajat voivat piirtää allekirjoituksensa tai lähettää siitä kuvan. Lisämäärityksiä ei tarvita.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Siirry seuraavaan polkuun: Tili > Tilin asetukset > Allekirjoitus-valinnat > Anna vastaanottajien allekirjoittaa ja käyttää nimikirjaimia

Laitteiden välinen allekirjoituksen tallennus -toiminto otetaan käyttöön osana sallimaasi allekirjoituksen tyyppiä.

Anna vastaanottajien allekirjoittaa ja käyttää nimikirjaimia Anna vastaanottajien allekirjoittaa ja käyttää nimikirjaimia
Anna vastaanottajien allekirjoittaa ja käyttää nimikirjaimia
Sig Pref Settings