Adobe Sign for Salesforcen sähköpostikomponentti on yhteensopiva Microsoft Outlook Web App (OWA) -sovelluksen, Outlook 2016:n and Outlook for Mac 2016:n kanssa.

Yleiskatsaus

Salesforce-järjestelmänvalvojan on ensin määritettävä komponentti Salesforcen puolella. Tämän jälkeen loppukäyttäjän tarvitsee vain ottaa käyttöön sähköpostin laajennusosa, varmentaa henkilöllisyytensä Salesforceen ja napsauttaa sähköpostia.

Adobe Sign for Salesforcen laajennusosan avulla käyttäjä voi napsauttaa valitsemaansa sähköpostia sähköpostiasiakkaassa ja luoda luettelon liittyvistä sopimuksista valitun sähköpostiliikenteen sähköpostiosoitteiden perusteella.

Käyttäjät voivat myös lähettää uusia sopimuksia ja muistutuksia tai peruuttaa sopimuksen suoraan sähköpostiasiakkaasta.

Sähköpostiasiakkaan käyttöönotto

Jokaisen käyttäjän on otettava käyttöön Salesforcen laajennusosa sähköpostiasiakkaalleen. Jos käytetään sekä työpöytä- että verkkopohjaista sähköpostiasiakasta, molemmat on otettava käyttöön ympäristössään.

Laajennusosan käyttöönotto (verkkopohjaisissa) OWA-asiakkaissa

1. Kirjaudu 365 Outlook -tilille ja valitse Posti-vaihtoehto.

2. Napsauta hammaspyöräkuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse Integrointien hallinta -vaihtoehto, jotta voit ladata Outlookin laajennusosat -sivun.

Manage Integrations

4. Kirjoita vasemmassa yläkulmassa olevaan hakukenttään Salesforce ja napsauta hakukuvaketta.

5. Napsauta Salesforce Lightning for Outlook -vaihtoehdon oikealla puolella painiketta, joka kytkee integroinnin Päälle.

• Tämän jälkeen integroinnin alla pitäisi lukea Lisääminen onnistui.
365 Plugin

6. Sulje Laajennusosat-sivu.

7. Napsauta yhtä sähköpostia, jolloin pieni Salesforce-kuvake näkyy sähköpostin tekstin yläosassa.

Outlook Email-marked

8. Avaa laajennusosapaneeli napsauttamalla Salesforce-kuvaketta, jolloin Kirjaudu Salesforceen -painike paljastuu.

OWA Authentication

9. Napsauta Kirjaudu Salesforceen -painiketta.

• Näyttöön avautuu varmennusponnahdusikkuna, jossa pyydetään käyttäjätunnuksiasi Salesforceen.

10. Kirjoita Salesforce-varmennuksen käyttäjätunnukset ja valitse Kirjaudu.

OWA Credentials

11. Ponnahdusikkuna päivittyy vahvistusikkunaan. Suorita integrointi loppuun valitsemalla Vahvista.

OWA Confirmation

Määrityksen jälkeen voit avata Salesforce-paneelin napsauttamalla Salesforce-kuvaketta sähköpostin tekstin yläosassa.

Sähköpostin laajennusosan käyttöönotto Outlookin työpöytäasiakkaille

1. Avaa Outlookin työpöytäsovellus.

2. Napsauta Tallenna-kuvaketta, jolloin Outlookin laajennusosat -sivu käynnistyy.

Add in store

3. Kirjoita vasemmassa yläkulmassa olevaan hakukenttään Salesforce ja napsauta hakukuvaketta.

4. Napsauta Salesforce Lightning for Outlook -vaihtoehdon oikealla puolella painiketta, joka kytkee integroinnin Päälle.

• Tämän jälkeen integroinnin alla pitäisi lukea Lisääminen onnistui.
  • Uusi Näytä-kuvake lisätään Salesforcen laajennusosan valintanauhaan.
desktop Plugin

5. Sulje Laajennusosat-sivu.

6. Napsauta Salesforcen Näytä-kuvaketta Outlookin valintanauhassa.

MS Desktop Log in button

7. Napsauta Kirjaudu Salesforceen -painiketta.

• Salesforcen käyttäjätunnusten ponnahdusikkuna avautuu.
MS Desk Credentials

8. Varmenna Salesforceen.

• Ponnahdusikkuna päivittyy ja pyytää vahvistusta.

9. Suorita integrointi loppuun valitsemalla Vahvista.

desktop Confirmation

Määrityksen jälkeen voit avata Salesforce-paneelin napsauttamalla Salesforcen Näytä-kuvaketta Outlookin valintanauhassa.

Sopimusten hallinta laajennusosien ikkunassa

Kun laajennusosa on käytössä, voit valita haluamasi sähköpostin ja tarkistaa sähköpostiketjun osallistujiin liittyvät sopimukset.

Huomautus:

Laajennusosa sisältää kaikkien sähköpostiliikenteen tunnistettujen sähköpostiosoitteiden sopimukset. Näitä ovat kaikki osapuolet, joille sähköposti lähetettiin suoraan tai tiedoksi.

Napsauttamalla Salesforce-kuvaketta (joko sähköpostin tekstin yläosassa tai Outlookin valintanauhassa) laajennusosapaneeli avautuu ja paljastaa sopimukset.

Outlook SFDC Panel-marked-rebranded

Löytyneiden sopimusten määrä näkyy paneelin yläosassa. esim. Sopimukset (6)

Oletuksena on enintään viiden sopimuksen luettelo. Jos saatavilla on useampia sopimuksia, Näytä kaikki -linkki näkyy luettelon lopussa.  Napsauttamalla Näytä kaikki -linkkiä voi vierittää ikkunaa, jotta koko sopimusluettelo näkyy.

View All Link-rebranded

Sopimusluettelo on lajiteltu sopimustilan perusteella. Lajittelujärjestys on:

• Esilähetys/Luonnos
  • Allekirjoitettavana / Hyväksyttävänä / Odottaa varmentajaa / Hyväksyntä
  • Hyväksytty/Allekirjoitettu
  • Peruutettu/Hylätty/Vanhentunut

Osioissa sopimukset on lajiteltu Lähetyspäiväys-määrityksen mukaan viimeisin ylimpänä.

Napsauttamalla sopimuksen nimeä avautuu uusi välilehti Salesforceen ja koko sopimus esitetään.

Käytettävissä olevat toiminnot

Laajennuspaneeli tekee enemmän kuin vain luettelee sopimukset. Valikosta ohjatulla käyttöliittymällä voit luoda uusia sopimuksia ja käynnistää yleisimmät tehtävät.

Lähetä uusi sopimus -painikkeen lisäksi sopimuksen nimen oikealla puolella on nuoli, josta avautuu lisätoimintojen valikkoluettelo.

Vain valikkokohdat, jotka ovat mahdollisia, ovat valittavissa valikkoluettelossa. Esimerkiksi Luonnos-tilassa olevassa sopimuksessa ovat vaihtoehtoina vain Muokkaa ja Poista.

Varoitus:

Haluatko varmasti? -kysymystä ei esitetä. Valikkoluettelosta valitut toiminnot suoritetaan välittömästi.

Outlook Menu items-rebranded

Uuden sopimuksen lähettäminen

Nimensä mukaisesti Lähetä uusi sopimus -painike avaa Salesforcen uudessa välilehdessä ja käynnistää uuden sopimuksen.  Sähköpostin lähettäjän osoite tuodaan automaattisesti sopimusmalliin.

Määritä sopimus normaalisti.

Valikkokohta: Muokkaa

Kun Muokkaa valitaan valikkoluettelossa, uusi välilehti käynnistyy ja sopimus avautuu Salesforcessa.

Valikkokohta: Poista

Valikkoluettelon Poista-vaihtoehto suorittaa kaksi tehtävää:

• Peruuttaa sopimuksen Adobe Signissa.
  • Poistaa sopimustietueen Salesforcesta.

Valikkokohta: Allekirjoita

Allekirjoita-vaihtoehto on käytettävissä vain, kun on sinun vuorosi allekirjoittaa sopimus.

Kun Allekirjoita valitaan, sopimus avautuu tarkasteltavaksi ja allekirjoitettavaksi.

Valikkokohta: Muistuta

Kun Muistuta valitaan valikkoluettelossa, nykyiselle allekirjoittajalle lähetetään välittömästi muistutus.

Valikkokohta: Peruuta

Valikkoluettelon Peruuta-vaihtoehto peruuttaa Adobe Signin ja Salesforcen tapahtuman.

Toisin kuin Poista-vaihtoehdossa, Salesforce-tietue säilyy Salesforce-sopimusluettelossa Peruutettu-tilassa.

Valikkokohta: Näytä

Näytä-vaihtoehto avaa uuden ikkunan, jossa näkyy sopimuksen nykyinen tila.

Huomautus:

Kaikki valikkovaihtoehdot, joilla ei siirrytä Salesforce-ikkunaan, ilmoittavat suoritetun toiminnon onnistumisesta sopimusluettelon yläosassa.

Outlook Action Confirmation-rebranded