Ryhmän luominen

Monen käyttäjän Adobe Sign -tileillä on oikeus ryhmätoiminnon käyttöön. Ryhmät mahdollistavat erillisten käyttäjien osajoukkojen luomisen. Niille voidaan antaa oikeus eri kirjastodokumentteihin ja asetuksiin (kuten logoihin ja Cc-kopioiden vastaanottajiin).

Kun lisäät käyttäjän tilillesi, hänet lisätään automaattisesti oletusryhmään. Tämä ryhmä on tilin pääryhmä, ja kaikkia Tili-välilehdessä määrittämiäsi asetuksia sovelletaan tähän ryhmään.

Huomautus:

Vain tilin ylläpitäjä voi luoda ryhmiä.

Pikaopas

1. Siirry Tili-sivulle.
  2. Valitse Ryhmät.
  3. Napsauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  4. Syötä ryhmän nimi.
  5. Valitse Tallenna.

Vaihe vaiheelta

1. Voit lisätä ryhmän tilillesi kirjautumalla sisään tilin ylläpitäjänä, napsauttamalla Tili-välilehteä ja valitsemalla sitten Ryhmät.

Napsauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

1. Nav to Groups
  2. Syötä luotavan ryhmän nimi Ryhmän nimi -kenttään.

Valitse Tallenna.

Group Name Panel
  3. Uusi ryhmä lisätään Ryhmät-välilehden listaan.

NEw Group on page

Vinkkejä asiakastuelta

• Tällä hetkellä ryhmiä ei voi poistaa, mutta voit nimetä niitä uudelleen napsauttamalla ryhmän nimeä Näytä ryhmät -luettelossa.
  • Käyttäjät lisätään automaattisesti oletusryhmään, kun heidät luodaan, ellei toista ryhmää ole määritetty.

Ryhmien luontia käsittelevä opetusvideo