Kirjastomallin käyttäminen

Kirjastomalli on uudelleenkäytettävä sijoitettujen kenttien malli. Ne on tallennettu joko lomakekenttämallina tai kirjastodokumenttina. Kirjastomallin luoja voi määrittää käyttöoikeustasot ja määrittää, keillä on näiden mallien käyttö- ja lähetysoikeus.

Kirjastodokumentti

Jos haluat käyttää kirjastodokumenttia, napsauta Lisää tiedostot -linkkiä ja sitten Kirjastodokumentit-linkkiä.

Kirjastodokumentin liittäminen sopimukseen

Voit valita liitettävien dokumenttien valintaruudut ja napsauttaa sinistä Liitä-painiketta. Tämä dokumentti ja sen kentät liitetään tähän tapahtumaan, jolloin ne voidaan lähettää helposti.

Lomakekenttämalli

1. Valitse Lähetä-välilehti, lisää vastaanottajan sähköpostiosoite, nimeä tapahtuma, lisää viesti ja lataa tai liitä lähetettävät dokumentit.
  2. Valitse Esikatselu- ja Lisää allekirjoitus -kentät -ruutu.
  3. Napsauta sinistä Seuraava-painiketta.
Esikatselu-toiminto käytössä

Näyttöön tulee vedä ja pudota -muokkausikkuna, jossa voit sijoittaa dokumenttiin eri kenttiä tai voit käyttää aiemmin tallennettua lomakekenttämallia.

Jos haluat käyttää lomakekenttämallia, napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Kenttä ja sivu -kuvaketta.

Sisällönluonti-sivun Malli-toiminto

Valitse käytettävä lomakekenttämalli ja sivu, jolta malli aloitetaan.

Kun olet säätänyt tai asetellut kentät dokumenttiin, lähetä kentät sisältävä dokumentti napsauttamalla näytön oikean alakulman sinistä Lähetä-painiketta.

Huomautus:

Voit käyttää yhdessä dokumentissa useita lomakekenttämalleja. Käytä jokaista haluamaasi lomakekenttämallia toistamalla vaiheet, niin kaikki kentät näkyvät dokumentissa.

Huomautus: Varo, etteivät kentät ole limittäin, kun käytät useita lomakekenttämalleja.