Ryhmän asetusten muokkaus

Ryhmillä on tiettyjä asetuksia, jotka voivat muuttaa tapaa, jolla ryhmän käyttäjät käyttävät Adobe Signia. Vain ryhmän ylläpitäjä tai tilin ylläpitäjä voi tehdä näitä muutoksia.

Pikaopas

Käytä tavallista ylläpitäjän käyttöliittymää

1. Siirry (ryhmän tai tilin) ylläpitäjänä Tili-sivulle.
  2. Siirry kohtaan Käyttäjät ja ryhmät.
  3. Valitse Näytä ryhmät.
  4. Napsauta ryhmän nimeä.
  5. Napsauta Napsauta tätä -linkkiä.

Käytä uutta ylläpitäjän käyttöliittymää

(Huomautus: uuden käyttöliittymän avulla voit ohittaa vanhaa käyttöliittymää enemmän toimintoja.)

1. Siirry (ryhmän tai tilin) ylläpitäjänä Tili-sivulle.
  2. Valitse vasemmalta Ryhmät.
  3. Napsauta ryhmän nimeä.
  4. Valitse Ryhmä-asetukset.
  5. Valitse ryhmätasolla ohitettava asetus vasemmalta.
  6. Valitse Ohita tiliasetukset tällä sivulla -valintaruutu.
  7. Määritä haluamasi asetukset.
  8. Tallenna muutokset.

Vaihekohtaiset ohjeet (tavallinen käyttöliittymä)

1. Tilin ja ryhmän ylläpitäjät (joille on myönnetty käyttöoikeudet) voivat muokata ryhmän asetuksia kirjautumalla sisään ja siirtymällä kohtaan Tili > Ryhmät.

Kun Ryhmät-sivu on avattu, avaa määritysasetukset kaksoisnapsauttamalla minkä tahansa ryhmän nimeä.

Nav to new group
  2. Kun Ryhmät-määritysasetukset on avattu, näet asetusten alavalikoiden luettelon vasemmalla (kuten Tili-tasollakin).

Napsauta mitä tahansa alavalikon kohdetta ladataksesi kyseisten asetusten sivun.

Huomaa, että sivun yläreunassa on Ohita tiliasetukset tällä sivulla -valintaruutu.

• Oletuksena kaikki ryhmät perivät asetuksensa Tililtä. Jos valitset kyseisen ruudun, sallit perityn arvon korvaamisen määrittämälläsi ryhmätason arvolla.

Enabled group level settings
  3. Kun olet säätänyt asetukset haluamiksesi, napsauta Tallenna
    .

Save Edits

Huomautus:

Joitain asetuksia voi muokata ainoastaan Tili-tasolla. Niitä ei voi määrittää Ryhmä-tasolla.