Peräkkäisen allekirjoituksen työnkulku

Allekirjoittajat vastaanottavat ja allekirjoittavat dokumentin siinä järjestyksessä, jossa heidän sähköpostiosoitteensa on annettu Vastaanottaja: -kenttään. Kun viimeinen allekirjoittaja viimeistelee allekirjoitusprosessin, kaikki osapuolet saavat allekirjoitettu ja arkistoitu -sähköpostiviestin, johon liitetty allekirjoitetut PDF-tiedostot.

Sequential order

Rinnakkaisen allekirjoituksen työnkulku

Aloita rinnakkainen työnkulku valitsemalla Mikä tahansa järjestys.

Kaikki vastaanottajat saavat dokumentin yhtä aikaa ja voivat allekirjoittaa missä järjestyksessä tahansa. Kun viimeinen allekirjoittaja viimeistelee allekirjoitusprosessin, kaikki osapuolet saavat allekirjoitettu ja arkistoitu -sähköpostiviestin, johon liitetty allekirjoitetut PDF-tiedostot.

Huomautus: Faksitapahtumaa ei voi lähettää, kun mikä tahansa järjestys on valittuna.

Huomautus:

Rinnakkaisen allekirjoituksen työnkulku on saatavilla ainoastaan Document Cloud Enterprise Premium -tileissä.

parallel

Allekirjoitusjärjestys-tiliasetus

Tilin ylläpitäjä voi määrittää oletusarvoisen allekirjoitusjärjestyksen tai poistaa tämän asetuksen lähettäjältä.

Valitse: Tili > Tilin asetukset > Lähetysasetukset > Allekirjoitusjärjestys

Signing Order UI