Adobe Signissa allekirjoitus voidaan näyttää usealla eri tavalla, kun se lisätään dokumenttiin.

• Voit kirjoittaa oman nimesi ja käyttää Adobe Signin oletusarvoista allekirjoituskirjasinta.
  • Voit piirtää allekirjoituksesi hiirellä.
  • Voit ladata kuvan allekirjoituksestasi.

Kirjoita

1. Avaa allekirjoitettava dokumentti ja lisää allekirjoituksesi napsauttamalla allekirjoitusruutua.

click_to_sign1
  2. Kirjoita nimi, jota haluat käyttää allekirjoituksessa, ja valitse sitten Käytä.

Kuva Allekirjoitus-paneelista, jossa on korostettu Kirjoita-vaihtoehto

Huomautus:

Kun olet ottanut allekirjoituksesi käyttöön, Adobe Sign tallentaa sen ja käyttää sitä kaikissa allekirjoituskentissä, joita napsautat.

Piirrä

1. Avaa allekirjoitettava dokumentti ja lisää allekirjoituksesi napsauttamalla allekirjoitusruutua.

click_to_sign2
  2. Valitse Piirrä valintaikkunan yläreunasta.

3. Piirrä allekirjoituksesi ja valitse Käytä.

Kuva Allekirjoitus-paneelista, jossa on korostettu Piirrä-vaihtoehto

Lataa kuva

Lataa kuva allekirjoituksestasi:

1. Kirjaudu sisään Adobe Sign -tiliisi ja valitse Tili > Henkilökohtaiset valinnat > Allekirjoitukseni (tai hae Allekirjoitukseni).
  2. Napsauta Lataa-painiketta kohdassa Tallennettu allekirjoituksesi.
  3. Lataa kuva tai leima allekirjoituksestasi.
Kuva Adobe Signin Henkilökohtaiset valinnat -välilehden Allekirjoitukseni-osasta

Huomautus:

Allekirjoituksesi koko sovitetaan kunkin dokumentin allekirjoituskentän kokoon.

• Suositeltu vähimmäiskoko: 60 pikseliä korkea ja enintään 600 pikseliä leveä.
  • Tuetut tiedostomuodot: PNG, JPG, GIF, BMP.