Yleiskatsaus

Adobe Signin Document API -sovellusliittymä integroituu saumattomasti olemassa olevaan sovellukseesi. Sinun ei tarvitse suorittaa erillistä Adobe Signin hallittua rekisteröitymisprosessia. Näin ollen taustasovellus on vastuussa siitä, että lähettäjä on rekisteröitynyt Adobe Signin käyttäjä. Jos käyttäjä ei ole rekisteröitynyt, hänet rekisteröidään ohjelmallisesti sovellusliittymän kautta. Vastaanottajien ei koskaan tarvitse rekisteröityä. Adobe Sign hallitsee automaattisesti kaikkia vastaanottajapuolella tarvittuja toimia.

Asiakirjan lähettäjän määrittäminen

Lähettäjä voidaan määrittää useilla eri tavoilla, kun uusi toimenpide aloitetaan sendDocument-menetelmällä. Toiminta riippuu siitä, mitä arvoja välitetään valinnaisen SenderInfo-parametrin kautta.

• SenderInfo on tyhjä: tässä tapauksessa dokumentin lähettäjä on yksilöity käyttäjä, joka on liitetty käytössä olevaan API-avaimeen. Tämä menetelmä soveltuu testaukseen ja tiettyihin rajoitettuihin käyttöympäristöihin, mutta yleisesti ottaen siitä ei ole hyötyä laajamittaisissa integraatioissa, joissa on olemassa olevia käyttäjäjoukkoja.
  • SenderInfo sähköpostilla ja salasanalla: tässä tapauksessa dokumentin lähettäjä on käyttäjä, jonka sähköpostiparametri määrittelee. Annetun salasanan on vastattava käyttäjän Adobe Sign -salasanaa. Integrointia varten taustasovellus voi pyytää käyttäjältä sähköpostia ja salasanaa, kun dokumenttia ollaan lähettämässä. Vaihtoehtoisesti taustasovellus voi muistaa sähköpostin ja salasanan joko siksi, koska se on luonut käyttäjän tai koska käyttäjä on aiemmin antanut tietonsa ja ne on tallennettu välimuistiin.
  • SenderInfo sähköpostilla ilman salasanaa: tässä tapauksessa dokumentin lähettäjä on käyttäjä, jonka sähköpostiparametri määrittelee. Salasanan arvon on oltava tyhjä. Adobe Sign varmistaa, että API-kutsuja ja tarkoitettu lähettäjä kuuluvat samaan tiliin, mutta se ei vaadi tai tarkista salasanaa. Tämä menetelmä soveltuu toisinaan API-integraatioihin määrätyn organisaation sisällä, mutta se ei tarjoa yhtä vahvaa yksilöllistä tietoturvaa. Tilin pääkäyttäjän on erikseen pyydettävä tätä todennusmallia käytettäväksi Adobe Sign -sovellusliittymässä.

Adobe Sign -tilin hallinta

Kuten yllä on kuvattu, useimmissa tapauksissa on paras antaa sen käyttäjän sähköpostiosoite ja salasana, jonka puolesta olet lähettämässä dokumenttia. Seuraavassa osiossa on kuvattu eri tapoja sille, kuinka tiedot voidaan hankkia.

Kysyminen käyttäjältä

Adobe Signin sähköpostiosoitetta ja salasanaa voidaan kysyä käyttäjältä lähetysprosessin aikana. Voit käyttää verifyUser-menetelmää tarkistaaksesi, että käyttäjä on rekisteröitynyt Adobe Signiin ja että salasana on kelvollinen. Jos käyttäjä ei ole rekisteröitynyt, voit joko pyytää häntä luomaan oman Adobe Sign -tilin tai luoda käyttäjälle tilin (katso tiedot alta).

Tilin luominen

Jos verifyUser-kutsu osoittaa, että kyseisellä sähköpostiosoitteella ei löydy käyttäjää, voit ohjelmallisesti luoda Adobe Sign -käyttäjän createUser-kutsulla. Mikäli käyttäjän luominen onnistuu, antamaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa voidaan nyt käyttää dokumentin SenderInfo-tietoina.

Tilin muistaminen

Molemmat yllä kuvatut toiminnot mahdollistavat sen, että voit niiden jälkeen muistaa käyttäjän sähköpostiosoitteen ja salasanan. Voit sitten käyttää niitä SenderInfo-tietoina muiden dokumenttien lähettämiseen. On mahdollista, että käyttäjä kirjautuu Adobe Sign -tiliinsä ja vaihtaa salasanansa, joten sovelluksesi täytyy pystyä käsittelemään tilanne, jossa aiemmin tallennettu salasana on virheellinen.

Yhteenveto

Lähettäjän henkilöllisyys voidaan varmistaa Adobe Signin Document API -sovellusliittymässä usein eri tavoin. Lue yllä olevat tiedot tarkasti, jotta voit päättää, mikä menetelmä soveltuu parhaiten omaan sovellukseesi. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.