Logon lataaminen

Tilin järjestelmänvalvoja voit ladata kuvan, joka näytetään oletusarvoisen Adobe Sign -logon sijaan. Tämä kuva näkyy näytön vasemmassa yläkulmassa kaikilla tilisi käyttäjillä, kun he kirjautuvat sisään.

Huomautus:

Jos sinulla on ongelmia saada kuvaa näkymään oikein, varmista, että käyttämäsi kuva on täsmälleen 60 kuvapistettä korkea ja enintään 200 kuvapistettä leveä.

Lataa alla oleva malli, jonka avulla voit tehdä logosta oikean kokoisen.

Lataa

Pikaohjeet sovelluksen tunteville käyttäjille

1. Siirry järjestelmänvalvojana Tili-sivulle.
  2. Valitse Tilin asetusten määritys.
  3. Valitse Lataa.
  4. Etsi ja valitse käytettävä kuva ja valitse Avaa.

Vaiheittaiset ohjeet visuaalisille käyttäjille (kuvia!)

1. Siirry järjestelmänvalvojana Tili-sivulle ja valitse Tilin asetusten määritys.

NAv to Account Setup
  2. Valitse Lataa ja etsi logotiedosto, jota haluat käyttää. Valitse Avaa.

Logo Upload Button
  3. Valitse Tallenna. Logosi näkyy nyt kaikilla käyttäjillä.

Placxed logo