Sopimuksen tilaksi ei päivitetä Signed (Allekirjoitettu) Salesforcessa sen jälkeen, kun sopimus on allekirjoitettu. Sopimuksena tilana saattaa esimerkiksi olla luonnos Signed (Allekirjoitettu) -vaihtoehdon sijaan.

Tällainen tilojen vastaamattomuus ilmenee, kun automaattisen tilapäivityksen käyttäjää ei ole määritetty oikein. Automaattisen tilapäivityksen käyttäjä määritetään lisäämällä kelvolliset Salesforce-järjestelmänvalvojan tunnukset. Tavallinen syy automaattisen tilapäivityksen käyttäjän virheelliseen määritykseen on se, että Salesforce-järjestelmänvalvojan salasana vanhenee ja automaattisen tilapäivityksen käyttäjälle ei päivitetä uutta salasanaa.

Kun Adobe Sign yrittää päivittää sopimustietueen tilan ja epäonnistuu, ohjelmointirajapinnan tai integroinnin avainkäyttäjä (korkeintaan versio 15) tai todennettava käyttäjä (vähintään versio 16) saa asiasta ilmoituksen myös sähköpostitse.

Ratkaisu

1. Siirry Adobe Sign -palvelun Admin (Järjestelmänhallinta) -välilehdelle (aiempi EchoSign-järjestelmänhallintavälilehti).

2. Siirry käyttäjätilin Setup (Määritys) -välilehdelle

3. Napsauta Update Salesforce User Name or Password to Enable Automatic Status Updates (Päivitä Salesforce-käyttäjänimi tai -salasana automaattisten tilapäivitysten käyttöönottamiseksi) -linkkiä.

4. Anna kelvolliset Salesforce-järjestelmänvalvojan tunnukset.

5. Vihreä viesti ilmoittaa, että asetuksen määrittäminen onnistui.

Olemassa olevat sopimukset, joiden tila on väärä

Kun automaattisen tilapäivityksen käyttäjä on määritetty, olemassa olevat sopimukset, joilla on väärä tila, on päivitettävä manuaalisesti.

1. Siirry Agreements (Sopimukset) -välilehdelle.

2. Luo näkymä kaikista sopimuksista, joiden tila on muu kuin Signed (Allekirjoitettu).

3. Valitse tässä näkymässä kaikki sopimukset ja napsauta Update (Päivitä) -painiketta.

Kun käytössä on Salesforce-sovellukselle tarkoitetun Adobe Sign -palvelun versio 14 tai sitä vanhempi versio

Määritä asennettu sovellusversio siirtymällä sijaintiin Setup (Määritys) > Installed packages (Asennetut paketit).

Versiossa 14 ja sitä vanhemmissa versioissa ei ole erätoimintoa. Sovellus on suositeltavaa päivittää uusimpaan versioon Salesforce appexchangen avulla.

Jos päivitys ei ole mahdollinen, käytä tietojen latausohjelmaa ja vie sopimukset, joilla on väärä tila, päivitä .csv-tiedosto ja päivitä tilasarake.