Adobe Sign -etäsovelluksen valtuutusmäärittely on virheellinen

Virhe ilmenee lähetettäessä sopimuksia Salesforce-integraatiosta

”Adobe Sign -etäsovelluksen valtuutusmäärittely on virheellinen. Siirry Adobe Signin Järjestelmänhallintasivulle ja valtuuta Adobe Sign -sovellus uudelleen. Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan ja pyydä apua.”

Adobe Signin makrot

Ympäristö

Salesforce-integraatio

Syy

Adobe Sign -sovellus on valtuutettava uudelleen.

Ratkaisu

Käynnistä ohjattu asennustoiminto ja määritä tilisi uudelleen Adobe Signin avulla.

1. Valitse Adobe Sign Järjestelmänhallinta > Käynnistä ohjattu asennustoiminto
  2. Kirjaudu sisään Adobe Sign -järjestelmänvalvojan tilille.

Lisätietoja

Huomautus:

Ainoastaan Salesforce-järjestelmänvalvoja voi suorittaa ohjatun toiminnon.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa