Virhe ilmenee lähetettäessä sopimuksia Salesforce-integraatiosta

”Adobe Sign -etäsovelluksen valtuutusmäärittely on virheellinen. Siirry Adobe Signin Järjestelmänhallintasivulle ja valtuuta Adobe Sign -sovellus uudelleen. Ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan ja pyydä apua.”

Adobe Signin makrot

Ympäristö

Salesforce-integraatio

Syy

Adobe Sign -sovellus on valtuutettava uudelleen.

Ratkaisu

Käynnistä ohjattu asennustoiminto ja määritä tilisi uudelleen Adobe Signin avulla.

1. Valitse Adobe Sign Järjestelmänhallinta > Käynnistä ohjattu asennustoiminto
  2. Kirjaudu sisään Adobe Sign -järjestelmänvalvojan tilille.

Lisätietoja

Huomautus:

Ainoastaan Salesforce-järjestelmänvalvoja voi suorittaa ohjatun toiminnon.