Kuukausittaisen tapahtumamäärän tarkistaminen

Tilin kuukausittaisen tapahtumaraportin luominen

Konserni- ja yritystason asiakkaat voivat tarkistaa kuukausittaiset sopimustapahtumansa Raportit-sivulta.

Voit luoda raportin seuraavasti:

1. Suorita todennus Adobe Signissa tilitason järjestelmänvalvojana.

• Ryhmätason järjestelmänvalvojat, joilla on oikeudet koko tilin tietojen käyttöön, voivat myös ajaa tämän tyyppisen raportin.
  2. Siirry Raportit-sivulle.

3. Määritä raportti käyttämällä seuraavia asetuksia:

• Luontipäivä – Määritä asetukseksi Tämä kuukausi
    • Käyttäjät ja ryhmät – Määritä asetukseksi Kaikki käyttäjät
    • Työnkulut - Aseta Kaikki työnkulut
    • Lähetä eränä - Valitse valintaruutu sisällyttääksesi eränä lähetetyt dokumentit
  4. Napsauta Aja raportti -painiketta, kun olet valmis

Raportoinnin kokoonpano

5. Raportti palauttaa kaavioiden maantieteellisen sivun niin, että yhteenveto on sivun yläosassa.

Tarkista päivämääräalue, jotta tallennat varmasti kuluvan kuukauden tiedot.

Yhteensä lähetetty -määrä viittaa tililtäsi lähetettyjen sopimusten määrään.

Raportoinnin tulos

6. (Valinnainen) Tallenna raportti tulevaa käyttöä varten.

Huomautus:

Kun käytät tallennettua raporttia, napsauta Päivitä raportti nykyisillä tiedoilla -painiketta, jotta saat ajan tasalla olevat tiedot.

Päivitä raportoinnin tulos

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa