Tavoite

Miten tietojen yhdistäminen käynnistetään aiemmin luoduissa sopimuksissa?

Vaiheet

tietojen yhdistäminen käynnistäminen aiemmin luoduissa sopimuksissa:

1. Kirjaudu Salesforce-tiliin.

2. Siirry kohtaan Agreements (Sopimukset).

3. Valitse Create New View (Luo uusi näkymä).

click_new_view
  4. Kun uusi näkymä avautuu, anna sille helposti tunnistettava nimi vaiheessa 1.

5. Säädä suodattimet tarpeen mukaan vaiheessa 2.

name_the_view
  6. Siirrä vaiheessa 3 seuraavat kentät Selected Fields (Valitut kentät) -osioon:

• Agreement Name (Sopimuksen nimi)
    • Data Mapping (Tietojen yhdistäminen)
    • Data Mapping Error (Tietojen yhdistäminen virhe)
    • Data Mapping Result (Tietojen yhdistäminen tulos)
    • Trigger Data Mapping (Tietojen yhdistäminen käynnistäminen)
    select_fields
  7. Valitse Save (Tallenna).

Uusi näkymä näytetään valittujen kenttien kanssa:

new_view
  8. Valitse kaikki sopimukset, jotka haluat päivittää Tietojen yhdistäminen.

9. Napsauta Data Mapping (Tietojen yhdistäminen) -kenttää yhdessä valituista sopimuksista.

click_into_the_datamappingfield
  10. Valitse käytettävä tietojen yhdistäminen napsauttamalla Data Mapping Lookup (tietojen yhdistäminen haku) -vaihtoehtoa.

11. Valitse All selected records (Kaikki valitut tietueet) -vaihtoehto.

select_the_data_map
  12. Valitse Save (Tallenna).

Mukautettu näkymä näyttää nyt valitun tietojen yhdistäminen:

saved_data_mappings
  13. Kun koko sopimus on vielä valittuna, napsauta Update Agreement (Päivitä sopimus) -painiketta.

update_agreements
  14. Ikkuna päivitetään niin, että vain valitut sopimukset näytetään.

Ota muutokset käyttöön napsauttamalla Submit (Lähetä) -painiketta.

submit_updates
  15. Jos sinua pyydetään vahvistamaan päivitys, valitse OK.

verify_the_update

Kun päivitys on lähetetty, työn tunnuksen sisältävä vahvistusviesti näytetään:

submitted_for_processing