Monen käyttäjän Adobe Sign -tileillä on oikeus ryhmätoiminnon käyttöön. Ryhmät mahdollistavat erillisten käyttäjien osajoukkojen luomisen. Niille voidaan antaa oikeus eri kirjastodokumentteihin ja asetuksiin (kuten logoihin ja Cc-kopioiden vastaanottajiin).

Kun lisäät käyttäjän tilillesi, hänet lisätään automaattisesti oletusryhmään. Tämä ryhmä on tilin pääryhmä, ja kaikkia Tili-välilehdessä määrittämiäsi asetuksia sovelletaan tähän ryhmään.

Katso video

Huomautus:

Vain tilin ylläpitäjä voi luoda ryhmiä.

Ryhmän luominen

1. Voit lisätä ryhmän tilillesi kirjautumalla sisään tilin ylläpitäjänä, napsauttamalla Tili-välilehteä ja valitsemalla sitten Ryhmät.

Napsauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

1_nav_to_groups
  2. Syötä luotavan ryhmän nimi Ryhmän nimi -kenttään.

Valitse Tallenna.

Group Name Panel
  3. Uusi ryhmä lisätään Ryhmät-välilehden listaan.

new_group_on_page

Ryhmän nimen muokkaaminen

1. Jos olet tilin tai ryhmän ylläpitäjä, kirjaudu sisään ja siirry Tili-sivulle. Valitse Ryhmät ja sitten muokattavan ryhmän nimi.

2. Valitse Muokkaa ryhmän nimeä.

edit_group_name
  3. Näyttöön avautuu käyttöliittymä, jossa voit antaa uuden ryhmän nimen.

• Anna uuden ryhmän nimi.
    • Valitse Tallenna.
    edit_name_gump

Ryhmän tasoasetusten muuttaminen

Ryhmillä on tiettyjä asetuksia, jotka voivat muuttaa tapaa, jolla ryhmän käyttäjät käyttävät Adobe Signia. Vain ryhmän ylläpitäjä tai tilin ylläpitäjä voi tehdä näitä muutoksia.

1. Tilin ja ryhmän ylläpitäjät (joille on myönnetty käyttöoikeudet) voivat muokata ryhmän asetuksia kirjautumalla sisään ja siirtymällä kohtaan Tili > Ryhmät.

Kun Ryhmät-sivu on avattu, avaa määritysasetukset kaksoisnapsauttamalla minkä tahansa ryhmän nimeä.

nav_to_new_group
  2. Kun Ryhmät-määritysasetukset on avattu, näet asetusten alavalikoiden luettelon vasemmalla (kuten Tili-tasollakin).

Napsauta mitä tahansa alavalikon kohdetta ladataksesi kyseisten asetusten sivun.

Huomaa, että sivun yläreunassa on Ohita tiliasetukset tällä sivulla -valintaruutu.

• Oletuksena kaikki ryhmät perivät asetuksensa Tililtä. Jos valitset kyseisen ruudun, sallit perityn arvon korvaamisen määrittämälläsi ryhmätason arvolla.
    enabled_group_levelsettings
  3. Kun olet säätänyt asetukset haluamiksesi, napsauta Tallenna.

save_edits

Huomautus:

Kaikkia asetuksia ei voi muokata ryhmätasolla. Jotkin asetukset voidaan määrittää vain tilitasolla.

Käyttäjien lisääminen ryhmään

Monen käyttäjän Adobe Sign -tilit tukevat ryhmiä. Tällä valinnalla tilin (tai ryhmän) ylläpitäjä voi määrittää tiettyjä asetuksia tai aikavyöhykkeitä kullekin ryhmälle. Asetukset vaikuttavat näissä ryhmissä oleviin käyttäjiin, mikä luo yksilöllisen kokemuksen eri osastoille tai tiimeille.

Käyttäjien lisääminen ryhmiin on yksinkertaista. Voit siirtää käyttäjiä tarpeen mukaan.

1. Jos olet tilin tai ryhmän ylläpitäjä, kirjaudu sisään ja siirry Tili-sivulle. Valitse Ryhmät ja sitten sen ryhmän nimi, johon haluat lisätä käyttäjän.

2. Valitse Ryhmä-asetukset.

1_nav_to_groups
  3. Valitse Ryhmän käyttäjät.

• Jos haluat luoda uuden käyttäjän, napsauta plus-kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
      • Syötä luotavan käyttäjän sähköpostiosoite ja nimi.
      • Valitse Tallenna.
    • Jos haluat määrittää olemassa olevan käyttäjän, napsauta henkilökuvaketta oikeassa yläkulmassa.
    2_add_users
  4. Jos haluat määrittää olemassa olevan käyttäjän, ikkuna päivittyy ja näyttää tilin aktiiviset käyttäjät, jotka eivät ole kyseisen ryhmän jäseniä.

• Napsauta käyttäjää, jolloin Valitse-linkki ilmestyy luettelon yläreunaan.
    • Ehdota käyttäjän siirtämistä ryhmään napsauttamalla Valitse tai kaksoisnapsauttamalla käyttäjää.
    3_select_users_tomovetothenewgroup

Huomautus:

Jos lisättävä käyttäjä ei näy luettelossa, napsauta Asetukset-valikkoa oikeassa yläkulmassa (kolme päällekkäistä viivaa). Valitse sitten Näytä kaikki käyttäjät.

5. Kun kaikki käyttäjät on valittu, napsauta Osoita-painiketta.

4_assign_users

Valitut käyttäjät lisätään ryhmään ja sinut palautetaan Ryhmä-sivulle.

5_added_user