Napsautettavat linkit viestikentissä

Yleiskatsaus

Lähettäjät käyttävät yleisesti sopimusviestikenttiä antaakseen vastaanottajille perusohjeita ja tukea lisäsisältöön ja tukikontaktien sähköpostiosoitteisiin vievinä URL-osoitteina.

Adobe Acrobat Sign hallitsee viestikentän sisältöä, joka vastaa URL-osoitetta tai sähköpostiosoitteen muotoa eri tavoin riippuen palvelutasosta, jolla sopimus luodaan.

• Yksittäisten ja pienten yritysten palvelutasot estävät linkkien luomisen lähettäjän viesteihin kaikissa sähköpostimalleissa. Vain teksti näytetään.
  • Enterprise- ja business-palvelutasoilla vastaanottajan selain voi muuntaa lähettäjän viestin tekstisiällön aktiivisiksi linkeiksi kaikissa sähköpostimalleissa. Lisäksi sopimuksen Sähköinen allekirjoitus- ja Hallinta -sivulla näytettävässä viestissä on napsautettavia linkkejä.
    • URL-linkin napsauttaminen avaa vastaanottajalle uuden selainvälilehden.
    • Sähköpostilinkit avaavat uuden sähköpostin käyttäen paikallisen järjestelmän sähköpostiohjelmaa. Sähköpostiosoite täytetään automaattisesti Vastaanottaja-kenttään.

Toimintaperiaate

Automaattisesti muuntuvat linkkimuodot:

• Täysin hyväksytyt URL-osoitteet: https://adobe.com
  • Vain verkkotunnuksen sisältävät URL-osoitteet: adobe.com
  • Polun sisältävät URL-osoitteet: adobe.com/foo
  • URL-osoitteet, joissa on kysely- ja hajautusparametreja: adobe.com/foo?bar=1#baz
  • Sähköpostiosoitteet: echosign@adobe.com

Lähettäjät voivat lisätä URL-osoitteita ja sähköpostiosoitteita niin vakiosopimuksen Viesti-kenttään kuin Yksityisviesti-kenttään:

Määritetyt viestikentät

Sähköpostin täyttö

Sähköpostiviestin teksti näyttää muunnetut linkit vastaanottajan selaimen/sähköpostiohjelman määrittämällä tyylillä (kaikki selaimet/asiakasohjelmat eivät muunna URL-osoitteita napsautettaviksi linkeiksi). Mikäli selain/asiakasohjelma muuntaa linkit, minkä tahansa linkin napsauttaminen avaa kohdesivuston uudessa selainvälilehdessä.

Kun sähköpostiosoitteita napsautetaan, avautuu paikallisen järjestelmän sähköpostiohjelma, ja sähköpostiosoite lisätään Vastaanottaja-kenttään valmiiksi.

Huomautus:

Vastaanottajan selain tai sähköpostiohjelma muuntaa sähköpostissa olevat URL-osoitteet linkeiksi. Se ei ole Acrobat Sign -sähköpostimallin ominaisuus.

Vastaanottajalle toimitetun sähköpostin linkit
Esimerkki URL-osoitteita muuntavan asiakasohjelman sähköpostiviestin tekstiosasta. (Korostukset lisätty)

Vastaanottajalle toimitetun sähköpostin muuntamattomat linkit
Esimerkki sähköpostiviestin tekstiosasta asiakasohjelmalle, joka ei muunna URL-osoitteita. (Korostukset lisätty)

Linkit Sähköinen allekirjoitus -sivun viestikenttiin

Kun vastaanottajan sähköisen allekirjoituksen sivu avataan, viesti ja yksityisviesti voidaan näyttää valitsemalla viestikupla yläpalkin oikealta puolelta:

Sähköisen allekirjoituksen sivulla määritetyt viestikentät

Sopimusnäkymä Hallinta-sivulla

Kun avaat sopimuksen Hallinta-sivulta, voit tarkastella Viestiä oikean palkin yläreunassa. Yksityisviesti näytetään siirtämällä hiiren osoitin vastaanottajien päälle lähellä oikean palkin alareunaa.

Määritetyt viestikentät

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa