Tuetut verkkoselaimet

Adobe Stock -verkkosivusto on tuettu eri selaimilla, kuten Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari.

Lisätietoja

Adobe Stock -verkkosivusto tukee Internet Explorerin versiota 11 ja sitä uudempia. Jos käytössäsi on tukematon selain tai selainversio, Adobe Stock -verkkosivusto kehottaa käyttämään tuettua selainta.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö