Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Kuinka Adobe Media Server asennetaan?

Näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla voit asentaa Adobe Media Serverin Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmään. Lisätietoja sekä ohjeet asennuksen varmentamiseen löydät tästä asennusohjeiden täydellisestä luettelosta.

Voinko ladata Adobe Media Serverin kokeiluversion?

Kyllä. Voit ladata Adobe Media Serverin 30 päivän ilmaisen kokeiluversion Windows- tai Linux-käyttöjärjestelmään.

Mistä löydän viimeisimmän päivityksen?

Adobe Media Serverin viimeisimmät päivitykset löytyvät Adobe Media Serverin Päivitykset-sivulta. Apua päivitykseen löytyy ohjeesta Adobe Media Serverin päivityksen aloittaminen.

Määritys

Mistä yleisiä määritysohjeita löytyy?

Kattavat ohjeet, jotka sisältävät palvelimen käyttöönoton ja määrittämisen sekä Administration Consolen käyttöohjeet, löytyvät tästä määritys- ja hallintaoppaasta.

Tarvitsen tietoa portin määrityksestä.

Tästä artikkelista löytyy tietoa Adobe Media Serverin porttivaatimuksista. Lisätietoja löytyy kohdasta Portit ja palomuurit | Flash Media Server.

Miten Administration Consoleen pääsee?

Yhteyden muodostamiseksi Administration Consoleen sinulla tulee olla pääsy Administration Serveriin, joka on oletuksena asennettu porttiin 1111.

Miten suoratoistosisältöä voi suojata?

Tutustu ohjeisiin sisältösuojauksen määrittämiseksi HDS- ja HLS-suoratoistoa varten.

Miten Adobe Media Server määritetään sallimaan LDAP-todennus?

Voit luoda ulkoisen todennuksen asiakaspuolella oleviin SWF-tiedostoihin. Lisätietoja löytyy ohjeista Käyttäjien todennus ja Asiakkaiden todennus.

Yleisiä tehtäviä

Miten reaaliaikainen suoratoisto julkaistaan?

Tarvitsen apua Adobe Media Serverin käyttöön Amazonin verkkopalveluissa (Amazon Web Services, AWS).

Katso Adobe Media Server AWS:ssä – Ohje, josta löytyy tietoa käytön aloittamisesta, hyödyllisiä artikkeleita, opetusohjelmia ja lisäresursseja.

Tarvitsen apua palvelinpuolen ActionScriptin käyttöön.

Tutustu ohjeeseen palvelinpuolen ActionScriptistä, joka sisältää tietoa muun muassa API:sta, objektiluokista ja globaaleista funktiosta.

Miten luodaan turvallinen salasana?

Turvallisen salasanan voi luoda järjestelmänvalvojan tililtä käyttäen Adobe Media Server Administration -sovellusta. Lue lisätietoja järjestelmänvalvojan ja käyttäjän salasanojen luonnista.

Mistä tiedän, toimiiko palvelimeni suoratoisto oikein?

Yleiset ongelmat

Mistä löydän apua suoratoistoa koskeviin ongelmiin?

Katso vianmääritysohjeita suoratoistoon HTTP-, RTMP- ja RTMFP-protokollien välityksellä.

Minut on lukittu ulos verkkokonsolista. Mitä voin tehdä?

Kokeile nollata järjestelmänvalvojan salasana. Se saattaa auttaa sisäänkirjautumisongelmissa.

Yhteydet eivät toimi. Ohje!

Miten jumiutumis- tai kaatumisongelman voi ratkaista?

Käytä tätä vianmääritysopasta jumiutumis- tai kaatumisongelmien ratkaisemiseen.

Miksi reaaliaikaisen videon toisto katkeilee?

Videon toisto katkeilee, kun ääni on mykistetty ja kun koosteviestit ovat käytössä. Tutustu ohjeisiin katkeilevan reaaliaikaisen videon toisto-ongelman ratkaisemiseksi.

Liittyvät sovellukset ja palvelut