Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Adobe Drive ladataan ja asennetaan?

Creative Cloud -työpöytäsovellusten 2017-version julkaisun jälkeen Adobe Drivea ei enää tueta. Jos sinun täytyy asentaa Adobe Drive, jotta voit käyttää Creative Cloudin tai Creative Suite -tuotteiden aiempia versioita, ilmoittaudu Adobe Drive -tuotesivulla. Adoben edustaja ottaa sinuun yhteyttä, jotta voit kertoa tarpeistasi.

Miksi Adobe Drivea ei voi asentaa tai päivittää macOS 10.12 -versioon?

Adobe on löytänyt yhteensopivuusongelman Adobe Driven ja macOS 10.12:n (Sierra) välillä. Katso Adobe Drive ja Sierra | macOS 10.12.

Yleisiä kysymyksiä

Missä käyttöopas on?

Adobe Drive CC:n käyttöoppaassa on tietoa Adobe Driven asentamisesta, yhteyden muodostamisesta, käytöstä ja vianmäärityksestä.

Miksi tiedoston avaaminen tai tallentaminen kestää niin kauan?

Miksi en voi muodostaa yhteyttä DAM-palvelimeeni Windows 8.1 -versiossa?

Sinun täytyy mahdollisesti poistaa Adobe Drive ja asentaa se uudelleen. Katso DAM-palvelinyhteyden muodostus ei onnistu | Windows 8.1.

Onko järjestelmänvalvojille tarkoitettua käyttöopasta?

Miksi Adobe Drive ei näy Bridgen Suosikit-paneelissa?

Bridge 6.3 -versiossa Adobe Drive -laajennus ei välttämättä tule näkyviin Suosikit-paneelissa asennuksen jälkeen. Jos näin käy, voit manuaalisesti lisätä laajennuksen.