Vianmääritys ja ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Encore ladataan ja asennetaan?

Encorea ei enää aktiivisesti kehitetä. Encore CS6 on viimeinen julkaistu versio.

Miksi Encore tai Premiere Pro CS6 ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata Encoren kokeiluversion?

Encorea ei enää aktiivisesti kehitetä, eikä siitä ole saatavilla kokeiluversiota.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Encoren toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Encoren enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan Creative Cloud -jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Yleiset ongelmat

Miksi ohjelma pyytää syöttämään sarjanumeron Encoren käynnistämisen yhteydessä?

Sinun tulee liittää Encore Creative Cloud -jäsenyyteesi. Lue ohjeet kohdasta Encore pyytää sarjanumeroa käynnistämisen yhteydessä.

Miksi Library-paneeli on tyhjä?

Sinun tulee ladata kirjastosisältö ja liittää se Encore-ohjelmaan. Katso Library, otsikkomallit, projektimallit puuttuvat ja Täyden kirjastosisällön lataaminen Encorea varten.

Dynamic Link -ominaisuus ei toimi. Miten Premiere Pro -sisällön saa Encoreen?

Dynamic Link ei enää toimi Premiere Pro -versiossa. Voit kuitenkin edelleen tuoda sisältöä Premiere Prosta Encore-ohjelmaan muutamilla erilaisilla työnkuluilla.

Miksi projektin avaamisen tai tiedoston tuonnin yhteydessä ilmenee virheitä?

Projekti saattaa olla vioittunut. Katso ratkaisuja kohdasta Encoren vioittuneiden projektien vianmääritys Windowsissa.

Mitä löytyy lisätietoa Encoresta?

Katso yksityiskohtaiset ohjeet Encoren PDF-ohjeesta.

Yhteisö

Liity keskusteluun.