Vianmääritys ja ohje

Encorea ei enää aktiivisesti kehitetä. Encore CS6 on viimeinen julkaistu versio.

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -tietokonesovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asennuksen vianmääritysopas.

Encorea ei enää aktiivisesti kehitetä, eikä siitä ole saatavilla kokeiluversiota.

Voit asentaa Encoren enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Sinun tulee liittää Encore Creative Cloud -jäsenyyteesi. Lue ohjeet kohdasta Encore pyytää sarjanumeroa käynnistämisen yhteydessä.

Sinun tulee ladata kirjastosisältö ja liittää se Encore-ohjelmaan. Katso Library, otsikkomallit, projektimallit puuttuvat ja Täyden kirjastosisällön lataaminen Encorea varten.

Dynamic Link ei enää toimi Premiere Pro -versiossa. Voit kuitenkin edelleen tuoda sisältöä Premiere Prosta Encore-ohjelmaan muutamilla erilaisilla työnkuluilla.

Projekti saattaa olla vioittunut. Katso ratkaisuja kohdasta Encoren vioittuneiden projektien vianmääritys Windowsissa.

Katso yksityiskohtaiset ohjeet Encoren PDF-ohjeesta.

Yhteisö

Liity keskusteluun.