Runsas suorittimen käyttö CEPHtmlEnginen vuoksi

Joidenkin käyttäjien laitteissa saattaa esiintyä runsasta suorittimen käyttöä sen jälkeen, kun Adobe-tuote on käynnistetty. Runsas suorittimen käyttö saattaa hidastaa osoittimen liikettä, heikentää suorituskykyä tai jopa pidentää sovellusten käynnistymistä.

Jos havaitset, että CEPHtmlEngine Helper -prosessi aiheuttaa runsaan suorittimen käytön, kokeile seuraavia ratkaisuja:

Ratkaisu 1: Poista runsasta suorittimen käyttöä aiheuttava laajennuskansio

1. Avaa Järjestelmän valvonta.

2. Etsi prosessivälilehdeltä CEPHtmlEngine -prosessi, joka aiheuttaa runsaan suorittimen käytön.

3. Valitse prosessi ja kaksoisnapsauta sitä.

4. Valitse Avoimet tiedostot ja portit -välilehti.

5. Etsi lisäosan nimi lokeista.

Esimerkiksi Adobe Illustrator -sovelluksen lisäosa voi näyttää seuraavalta: ~/com.adobe.illustrator.OnBoarding.log.

6. Siirry laajennuskansioon, joka sijaitsee kohteessa ~/Kirjasto/Application Support/Adobe/CEP/extensions tai ${PP}/CEP/extensions.

Laajennuskansio

7. Luo tiedoston varmuuskopio.

Napsauta kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Siirrä roskakoriin

8. Käynnistä sovellus uudelleen.

Jos ongelma on ratkennut, ilmoita siitä laajennuksen kehittäjälle, jotta se voidaan korjata tulevissa versioissa.

1. Avaa Tehtävienhallinta.

2. Siirry vasemmalla olevalle Lisätiedot-välilehdelle.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ylintä saraketta. Valitse vaihtoehto Valitse sarake.

4. Valitse Komentorivi-vaihtoehto ja valitse OK.

Komentorivi

5. Etsi CEPHtmlEngine -prosessi, joka aiheuttaa runsaan suorittimen käytön.

6. Paina näppäimistöllä ctrl+c kopioidaksesi vastaavat lokit Komentorivi-sarakkeesta.

Windowsin Tehtävienhallinta

Liitä ne editoriin.

7. Etsi lisäosan nimi lokeista.

Esimerkiksi Adobe Illustrator -sovelluksen lisäosa voi näyttää seuraavalta:

..\com.adobe.illustrator.OnBoarding.log.

8. Siirry laajennuskansioon, joka sijaitsee kohteessa C:\Program Files(x86)\Common Files\Adobe\CEP\extensions tai %AppData%\Roaming\Adobe\CEP\extensions tai ${PP}\CEP\extensions.

Windows-laajennuskansio

9. Luo tiedoston varmuuskopio.

Napsauta kansiota hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista.

10. Käynnistä sovellus uudelleen.

Jos ongelma on ratkennut, ilmoita siitä laajennuksen kehittäjälle, jotta se voidaan korjata tulevissa versioissa.

Ratkaisu 2: Tarkista lokitiedostokansio

Tämä ongelma voi ilmetä, kun Adobe-tuotteet eivät onnistu avaamaan lokitiedostokansiota tai kirjoittamaan siihen. Tarkista, että alla mainittu kansio on olemassa ja että nykyisellä käyttäjätililläsi on kirjoitusoikeudet sen sisältöön.

macOS

• Avaa ~/Kirjasto/Logs/CSXS Creative Cloud Libraries käyttämällä Siirry kansioon -komentoa.
  • Vahvista, että kansio on olemassa ja että sinulla on siihen kirjoitusoikeudet.

Windows

• Avaa %temp% käynnistysvalikon hakuruudusta tai valitsemalla Suorita komento
  • Vahvista, että kansio on olemassa ja että sinulla on siihen kirjoitusoikeudet.

Ratkaisu 3: Muuta kansion sisältöä

1. Sulje avoimet Adobe-tuotteet, kuten Photoshop, Illustrator, Dreamweaver tai InDesign.

2. Siirrä alla mainitun kansion sisältö toiseen sijaintiin varotoimena (esimerkiksi Työpöydällä olevaan kansioon). Katso alta tuotekohtainen kansion sijainti.

Huomautus:

Sinun on valittava tuotteen suoritettava tiedosto suoraan ja avaa sitten alla mainitut tuotehakemistot käyttämällä Näytä paketin sisältö -komentoa (valitse Ctrl-painike ja napsauta valittavaa kohdetta).

macOS

• Photoshop: /Applications/Adobe Photoshop CC 2015/Adobe Photoshop CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraryPanel.html/
    • Illustrator: /Applications/Adobe Illustrator CC 2015/Adobe Illustrator CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • InDesign: /Applications/Adobe InDesign CC 2015/Resources/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • Dreamweaver: /Applications/Adobe Dreamweaver/CC 2015/configuration/CEP/extensions/

Windows

• Photoshop: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraryPanel.html
    • Illustrator: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • InDesign: C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Resources\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Dreamweaver: C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CC 2015\configuration\CEPExtensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Premiere Pro: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular

Huomautus:

Voit luoda kopion kansion sisällöstä pitämällä Optio-näppäintä painettuna samalla, kun vedät kansiota).

3. Kun olet luonut kopion, poista alkuperäisen kansion sisältö.

4. Lataa DL224.zip ja pura sen sisältö alla mainittuun kansioon (kyseessä on sama sisältö, jonka varmuuskopioit ja poistit edellisessä vaiheessa).

Huomautus:

Valitse tuotteen suoritettava tiedosto suoraan ja avaa sitten alla mainitut tuotehakemistot käyttämällä Näytä paketin sisältö -komentoa (valitse Ctrl-näppäin ja napsauta valittavaa kohdetta).

macOS

• Photoshop: /Applications/Adobe Photoshop CC 2015/Adobe Photoshop CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraryPanel.html/
    • Illustrator: /Applications/Adobe Illustrator CC 2015/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • InDesign: /Applications/Adobe InDesign CC 2015/Resources/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • Dreamweaver: /Applications/Adobe Dreamweaver/CC 2015/configuration/CEP/extensions/

Windows

• Photoshop: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraryPanel.html
    • Illustrator: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • InDesign: C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Resources\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Dreamweaver: C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CC 2015\configuration\CEPExtensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Premiere Pro: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
Huomautus:

Adoben suunnitteluryhmä tietää ongelmasta, ja sen on tarkoitus tulla korjatuksi tulevassa päivityksessä.