Runsas suorittimen käyttö

Joidenkin käyttäjien laitteissa saattaa esiintyä runsasta suorittimen käyttöä sen jälkeen, kun Adobe-tuote on käynnistetty. Jos olet sitä mieltä, että tämä on oma tilanteesi, tarkista seuraavat seikat:

Mac OS: Käynnistä Järjestelmän valvonta, siirry Suoritin-välilehdelle ja tarkista, aiheuttaako CEPHtmlEngine Helper -prosessi runsaan suorittimen käytön.

Windows: Käynnistä Tehtävien hallinta, siirry Prosessit-välilehdelle ja tarkista, aiheuttaako CEPHtmlEngine Helper -prosessi runsaan suorittimen käytön.

Jos havaitset, että CEPHtmlEngine Helper -prosessi aiheuttaa runsaan suorittimen käytön, kokeile seuraavia ratkaisuja:

Huomautus:

Jos tämä ongelma ilmenee Dreamweaver CC 2015:ssä, korjaa ongelma asentamalla uusin päivitys.

Ratkaisu 1: Tarkista lokitiedostokansio

Tämä ongelma voi ilmetä, kun Adobe-tuotteet eivät onnistu avaamaan lokitiedostokansiota tai kirjoittamaan siihen. Tarkista, että alla mainittu kansio on olemassa ja että nykyisellä käyttäjätililläsi on kirjoitusoikeudet sen sisältöön.

1. Windows:

• Avaa %USERPROFILE%\AppData\Local\Adobe\Creative Cloud Libraries\Logs käynnistysvalikon hakuruudusta tai valitsemalla Suorita komento
    • Vahvista, että kansio on olemassa ja että sinulla on siihen kirjoitusoikeudet.
  2. Mac OS:

• Avaa ~/Library/Logs/Creative Cloud/Creative Cloud Libraries käyttämällä Siirry kansioon -komentoa.
    • Vahvista, että kansio on olemassa ja että sinulla on siihen kirjoitusoikeudet.

Ratkaisu 2: Muuta seuraavaa kansiosisältöä

1. Sulje avoimet Adobe-tuotteet, kuten Photoshop, Illustrator, Dreamweaver tai InDesign.

2. Siirrä alla mainitun kansion sisältö toiseen sijaintiin varotoimena (esimerkiksi Työpöydällä olevaan kansioon). Katso alta tuotekohtainen kansion sijainti.

Huomautus:

Sinun on valittava tuotteen suoritettava tiedosto suoraan ja avaa sitten alla mainitut tuotehakemistot käyttämällä Näytä paketin sisältö -komentoa (valitse Ctrl-painike ja napsauta valittavaa kohdetta).

Mac:

• Photoshop: /Applications/Adobe Photoshop CC 2015/Adobe Photoshop CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraryPanel.html/
    • Illustrator: /Applications/Adobe Illustrator CC 2015/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • InDesign: /Applications/Adobe InDesign CC 2015/Resources/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • Dreamweaver: /Applications/Adobe Dreamweaver/CC 2015/configuration/CEP/extensions/

Windows:

• Photoshop: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraryPanel.html
    • Illustrator: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • InDesign: C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Resources\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Dreamweaver: C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CC 2015\configuration\CEPExtensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Premiere Pro: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular

Huomautus:

Voit luoda kopion kansion sisällöstä pitämällä Optio-näppäintä painettuna samalla, kun vedät kansiota).

3. Kun olet luonut kopion, poista alkuperäisen kansion sisältö.

4. Lataa DL224.zip ja pura sen sisältö alla mainittuun kansioon (kyseessä on sama sisältö, jonka varmuuskopioit ja poistit edellisessä vaiheessa).

Huomautus:

Sinun on valittava tuotteen suoritettava tiedosto suoraan ja avaa sitten alla mainitut tuotehakemistot käyttämällä Näytä paketin sisältö -komentoa (valitse Ctrl-painike ja napsauta valittavaa kohdetta).

Mac:

• Photoshop: /Applications/Adobe Photoshop CC 2015/Adobe Photoshop CC 2015.app/Contents/Required/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraryPanel.html/
    • Illustrator: /Applications/Adobe Illustrator CC 2015/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • InDesign: /Applications/Adobe InDesign CC 2015/Resources/CEP/extensions/com.adobe.DesignLibraries.angular/
    • Dreamweaver: /Applications/Adobe Dreamweaver/CC 2015/configuration/CEP/extensions/

Windows:

• Photoshop: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Required\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraryPanel.html
    • Illustrator: C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • InDesign: C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CC 2015\Resources\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Dreamweaver: C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CC 2015\configuration\CEPExtensions\com.adobe.DesignLibraries.angular
    • Premiere Pro: C:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2015\CEP\extensions\com.adobe.DesignLibraries.angular

Huomautus:

Adoben suunnitteluryhmä tietää ongelmasta, ja sen on tarkoitus tulla korjatuksi tulevassa päivityksessä.

Lataa