macOS:n yhteensopivuuslisäosa

Etsi ratkaisua ongelmaan: Valikot, pikanäppäimet, Lasso-työkalu tai Photoshop-työkalu lakkaavat toimimasta käytettäessä Wacom-piirtopöytää Mac OS -järjestelmässä.

Tuotteet, joita ongelma koskee

Käyttöjärjestelmä, jota ongelma koskee

Photoshop ja Photoshop Elements

macOS

Käsitellyt ongelmat

Touch Barin käyttö jumittaa siveltimien pikaikkunat

Seuraava ongelma ilmenee käytettäessä Photoshop CC 2017.0.1:tä macOS 10.12.2 -käyttöjärjestelmässä ja Macintosh-tietokoneessa, jossa on Touch Bar:

• Siveltimen koon Touch Barin pikaikkuna jumiutuu tiettyjä siveltimiä käytettäessä
    • Photoshop CC 2017.0.1 ja aiemmat versiot
    • MacOS 10.12.2 ja uudemmat versiot

Ohjauslevy toimii odottamattomalla tavalla Photoshopissa ja Photoshop Elementsissä

Applen ohjauslevyä käytettäessä ilmenee jokin seuraavista ongelmista:

1. Photoshopin käyttöliittymän osien, kuten työkalu- ja paneelivalikoiden näkyviin tuleminen kestää pitkään (sekunnin tai kauemmin)
  2. Scrubby Zoom ei toimi oikein
  3. Photoshop lakkaa vastaamasta
  • Photoshop CC 2014.1 ja aiemmat versiot
  • MacOS 10.11 ja uudemmat versiot

Pikanäppäimet lakkaavat toimimasta

Wacom-piirtopöytää Photoshopissa tai Photoshop Elementsissä käytettäessä ilmenee seuraava ongelma:

1. Pikanäppäimet lakkaavat toimimasta
  • Photoshop CC ja aiemmat versiot
  • Photoshop Elementes 12 ja aiemmat versiot
  • MacOS 10.10.x

Valikot, paneelit tai valintaikkunat muuttuvat valkoiseksi ja lakkaavat vastaamasta

Jokin seuraavista ongelmista esiintyy kun käytät Wacom-tablettia Photoshopissa:

1. Valikot, paneelit tai valintaikkunat muuttuvat valkoiseksi ja lakkaavat vastaamasta
  2. Pikanäppäimet lakkaavat toimimasta
  3. Lasso-työkalun valinnat sulkeutuvat ennenaikaisesti ja odottamatta
  4. Photoshop lakkaa vastaamasta
  • Photoshop CS6 ja uudemmat versiot
  • Photoshop Elementes 14 ja uudemmat versiot
  • MacOS 10.9.4 ja aiemmat versiot

Jokin seuraavista ongelmista esiintyy kun käytät Wacom-tablettia Photoshopissa:

• Valikot, paneelit tai valintaikkunat muuttuvat valkoiseksi ja lakkaavat vastaamasta
  • Pikanäppäimet lakkaavat toimimasta
  • Lasso-työkalun valinnat sulkeutuvat ennenaikaisesti ja odottamatta
  • Photoshop lakkaa vastaamasta

Ratkaisu 1: Asenna macOS-päivitykset

1. Valitse Apple-valikosta Ohjelmistopäivitykset.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos macOS-päivitys ei ratkaise ongelmaa, toimi ratkaisun 2 mukaisesti.

Ratkaisu 2: Asenna lisäosa ratkaistaksesi ongelman

1. Sulje Photoshop ja lataa seuraava tiedosto paikkaan, jonka helposti löydät.

Lataa

2. Pura tiedosto OSXCompatibility.plugin ja siirrä se hakemistoon //Sovellukset/Adobe Photoshop [versio]/Plug-ins/

3. Voit tarkistaa lisäosan asentumisen käynnistämällä Photoshopin ja valitsemalla Ohje > Järjestelmätiedot.

Vieritä valintaikkunan tekstiä alas asti ja etsi lisäosan nimi.

Photoshop: etsi lisäosan nimeä WhiteWindowWorkaround.plugin

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa