Zwarte of witte vierkanten op de afbeelding bij in- of uitzoomen

Zwarte of witte vierkanten op de afbeelding bij in- of uitzoomen

Nadat u Camera Raw en Photoshop een tijdje hebt gebruikt, wordt de afbeelding een patchwork van de oorspronkelijke afbeelding met witte of zwarte vierkantjes.

Oplossing

1. Camera Raw bijwerken naar versie 9.3.1
  2. Start Photoshop opnieuw op

Oplossing 2

Schakel de optie GPU gebruiken in de voorkeuren van Camera Raw.

1. Voorkeuren > Camera Raw...
  2. Hef selectie van GPU gebruiken op in de prestatiesectie van het dialoogvenster
  3. Start Photoshop opnieuw op

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online