Creative Cloud voor teams omvat de meest recente desktop-apps, updates en upgrades van Creative Cloud vanaf het moment dat ze worden uitgebracht en alle gereedschappen en services die je teamleden nodig hebben om hun beste werk te maken en met anderen samen te werken.

Ga naar de pagina Creative Cloud voor bedrijven voor meer informatie.

Als je Creative Cloud voor teams al hebt gekocht en vragen hebt over licentiebeheer, distributie of technische ondersteuning, ga je naar de Help-pagina Creative Cloud voor teams (beheerders). Als je vragen hebt over het gebruik van producten, ga je naar de Help-pagina Creative Cloud voor teams (gebruikers).

Hoe kan ik Creative Cloud voor teams aanschaffen?

Je kunt Creative Cloud voor teams rechtstreeks bij Adobe aanschaffen. Je kunt het ook kopen bij een geautoriseerde Adobe-leverancier. Zoek een leverancier in je regio.

Biedt Adobe volumekortingen voor Creative Cloud voor teams?

Klanten die kopen via een leverancier of via een televerkoper van Adobe, moeten dit doen via het Value Incentive Plan (VIP), Adobe's licentieprogramma op lidmaatschapsbasis. Het VIP Select-programma biedt volumekortingen voor leden die 10 of meer licenties kopen. Leden die de VIP Select-status hebben verworven, komen in aanmerking voor voordelen, waaronder VIP Select-kortingen en nog veel meer. Neem voor meer informatie contact op met je Adobe-vertegenwoordiger of leverancier.

Wat is het verschil tussen een individueel lidmaatschap, een lidmaatschap voor teams en een lidmaatschap voor ondernemingen?

Het lidmaatschap van Creative Cloud voor teams omvat alles in Creative Cloud, plus gecentraliseerd beheer, flexibele distributie, verbeterde samenwerking, tot 5x zoveel opslagruimte en ondersteuning op bedrijfsniveau.

Beheer
Onlineconsole voor aanschaf en licentiebeheer. Je kunt eenvoudig licenties toewijzen en overdragen zonder kosten, licenties toevoegen en het gebruik bijhouden.

Distributie
Centrale distributie van alle apps of van een aangepaste subset. Beheerders kunnen ook services en toegang tot onlineopslagruimte via het bedrijfsnetwerk blokkeren.

Verbeterde samenwerking

• Adobe Stock-afbeeldingen voor groepen

Alle teamleden kunnen eenvoudig een licentie aanschaffen voor afbeeldingen en deze gebruiken en beheren via één gedeeld Adobe Stock-lidmaatschap. (Vereist aanschaf van Adobe Stock-lidmaatschap bij CCT.)

• Opslagruimte

100 GB opslagruimte per gebruiker. Dit is vijf keer zoveel als de opslagruimte van Creative Cloud-leden met een individueel lidmaatschap.

Ondersteuning
24 uur per dag, 7 dagen per week IT-ondersteuning en exclusieve toegang tot Adobe-experts op het gebied van internet, foto, video en digitaal publiceren met persoonlijk advies (tweemaal per jaar, per persoon). Ter waarde van $200 per persoon.

Het lidmaatschap voor ondernemingen biedt aanvullende opties voor licentiebeheer en distributie, geavanceerde beveiligingsfuncties en ondersteuning op ondernemingsniveau.

Raadpleeg de productvergelijkingstabel voor meer informatie.

Leden van mijn organisatie hebben al een individueel Creative Cloud-lidmaatschap. Kan ik hen overzetten naar Creative Cloud voor teams?

Ja. Leden met een individueel Creative Cloud-lidmaatschap kunnen zonder annuleringskosten upgraden naar Creative Cloud voor teams. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Zorg dat je het volgende bij de hand hebt:
• Adobe ID van de primaire beheerder van het lidmaatschap voor teams
• Telefoonnummer van de primaire beheerder
• Adobe ID's van de individuele lidmaatschappen die je wilt overzetten naar het lidmaatschap voor teams

Wat is het verschil tussen een lidmaatschap van Creative Cloud voor teams Alle apps en Losse app?

Er zijn twee lidmaatschappen voor Creative Cloud voor teams:

• Alle apps: alle Creative Cloud-apps en -services, 100 GB opslagruimte en twee sessies met een expert per gebruiker per jaar
  • Losse app: toegang tot één app, zoals Photoshop CC, en bepaalde services en 20 GB opslagruimte

Ga naar de pagina Lidmaatschappen voor meer informatie.

Welke Creative Cloud desktop-apps zijn beschikbaar als losse app?

De volgende apps zijn beschikbaar als losse app:

• Photoshop CC
  • Illustrator CC
  • InDesign CC
  • Adobe Muse CC
  • Dreamweaver CC
  • Animate CC
  • Adobe Premiere Pro CC
  • After Effects CC
  • Adobe Audition CC
  • InCopy CC

Hoewel het lidmaatschap toegang biedt tot slechts één app, heb je ook tijdelijk toegang tot de proefversie van alle andere CC-apps.

Creative Cloud voor teams is niet beschikbaar in mijn land. Wanneer wordt dit beschikbaar?

We zijn van plan Creative Cloud zo breed mogelijk beschikbaar te maken. Raadpleeg de nieuwste lijst met landen voor informatie over waar Creative Cloud voor teams beschikbaar is.

Moet ik verbinding met internet hebben om mijn desktop-apps te kunnen gebruiken?

Nee. U hoeft alleen één keer in de 99 dagen verbinding met internet te maken om uw lidmaatschap te valideren.

Mijn organisatie wil de toegang blokkeren tot bepaalde services van Creative Cloud, zoals opslag- en gemeenschapsfuncties. Is dit mogelijk?

Als je bepaalde services wilt kunnen in- of uitschakelen, is een Creative Cloud-lidmaatschap voor ondernemingen mogelijk een betere optie. Ga naar de pagina Creative Cloud voor ondernemingen voor meer informatie.

Kan ik het gebruik van de opslagruimte van Creative Cloud voor teams blokkeren voor mijn gebruikers?

Er is geen methode beschikbaar waarmee de toegang tot de opslagruimte van Creative Cloud centraal kan worden geblokkeerd. Eindgebruikers die via een browser toegang tot het internet hebben, kunnen hun bestanden in de cloud opslaan. Als gebruikers echter in een bedrijfsnetwerk werken met door het bedrijf beheerde computers, kunnen de volgende netwerkaanroepen worden geblokkeerd via de firewall van de organisatie, waardoor opslag via het netwerk wordt geblokkeerd:
• https://creative.adobe.com/api/assetso
• https://creative.adobe.com/api/collectionso
• https://creative.adobe.com/api/shareo
• https://creative.adobe.com/files—poort 443

Zie ook: