Creative Suite-toepassingen worden niet ondersteund op macOS 10.12 (Sierra) en daarom werken veel van de Creative Suite-installatieprogramma's mogelijk niet goed op macOS 10.12. Zie de informatie hieronder voor beschikbare tussenoplossingen voor het installeren van Creative Suite-toepassingen onder macOS 10.12.

Zie Systeemvereisten | Master Collection voor een lijst met systeemvereisten en geteste besturingssystemen.

Creative Suite 6

Creative Cloud-leden

Als u een Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap hebt, kunt u Creative Suite 6-toepassingen installeren vanuit de Adobe Creative Cloud-bureaubladtoepassing. U kunt de Creative Suite 6-versie van Creative Cloud-toepassingen selecteren onder de optie Vorige versie. Zie Creative Cloud-apps downloaden en installeren voor volledige instructies voor het installeren van een vorige versie.

Onbeperkte licentie voor Creative Suite 6

Creative Suite 6-toepassingen installeren:

1. Koppel het Schijfimagebestand (DMG, Disk Image) voor de Creative Suite 6-toepassing.

2. Open het gekoppelde DMG-bestand.

3. Klik met de rechtermuisknop op Install.app en selecteer Pakketinhoud openen in het contextmenu.

4. Ga naar Inhoud > MacOS.

5. Dubbelklik op het Unix-uitvoerbare bestand genaamd Install.

Er wordt een terminalvenster geopend en het installatieprogramma wordt geïnitialiseerd. U kunt bij deze methode kiezen voor installatie als proefversie, het gebruik van een serienummer of het verifiëren van een Creative Cloud-lidmaatschap.

Creative Suite 5.5, 5 en 4

1. Koppel het Schijfimagebestand (DMG, Disk Image) voor de Creative Suite -toepassing.

2. Open het gekoppelde DMG-bestand.

3. Klik met de rechtermuisknop op Install.app en selecteer Pakketinhoud openen in het contextmenu.

Opmerking:

Voor Creative Suite 4 klikt u met de rechtermuisknop op Setup.app.

4. Ga naar Inhoud > MacOS.

5. Sleep het uitvoerbare Unix-bestand naar de Terminal.

Opmerking:

Navigeer naar Ga > Hulpprogramma's om het Terminal-venster te openen.

6. Druk op Return om het installatieprogramma te starten.