Kom te weten hoe u eerdere versies van apps zonder abonnement downloadt.

Zo kunt u oudere apps van Adobe downloaden

1. Meld u aan bij uw Adobe-account.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Abonnementen. (U kunt worden gevraagd uw wachtwoord te verifiëren.)

Selecteer Abonnementen in de navigatiebalk van de Accountpagina.
  3. Klik in het linkerdeelvenster op Bestelgeschiedenis.

Selecteer Bestelgeschiedenis in de opties aan de linkerkant.
  4. Zoek onder Items de app die u wilt downloaden en klik op Downloads en serienummers.

Selecteer Downloads en serienummers voor de app die u wilt downloaden.

Wordt uw app of abonnement niet weergegeven? U kunt contact met ons opnemen voor hulp.

5. Klik op Downloaden en volg de aanwijzingen op het scherm op.

Klik op Downloaden op het scherm Bestelgeschiedenis voor het door u geselecteerde product.

Opmerking:

Belangrijk: maak back-ups van de software die u downloadt op offline media zoals dvd's of een netwerkstation. Met een back-up hebt u toegang tot uw software wanneer het niet via Adobe.com beschikbaar is.

Wordt uw app of abonnement niet weergegeven?

Als u een oudere app opnieuw moet installeren, maar deze niet in uw account ziet staan, neem dan contact met ons op.

Zo kunt u oudere apps downloaden die in andere winkels zijn gekocht

Als u een oudere app opnieuw moet installeren die u hebt gekocht bij een niet-Adobe-winkel, zoals Amazon, Best Buy of Costco, neem dan contact met ons op.