Probleem: installatiefouten "Onvoldoende schijfruimte"

Tijdens het installeren van een product ziet u een of beide van de volgende berichten in het installatielogboekbestand van het product.

• Afsluitcode: 30 – Installatie voltooid met fouten wegens onvoldoende schijfruimte
  • Afsluitcode: 31 – Installatie mislukt wegens onvoldoende schijfruimte

Oplossing 1: ruimte vrijmaken op de harde schijf

Vergroot de hoeveelheid vrije schijfruimte zodat er voldoende ruimte is om uw product te installeren. Installeer vervolgens het product opnieuw.

Zie de Systeemvereisten om te weten te komen hoeveel schijfruimte u nodig hebt.

Oplossing 2: een lokale gebruikersaccount aanmaken

Maak een nieuwe lokale gebruikersaccount met beheerdersrechten en meld u aan met deze account. Installeer vervolgens uw product opnieuw.