Aanmelden bij Adobe Document Cloud

Gebruik Adobe Document Cloud om bestanden in de cloud op te slaan, te zoeken en te bekijken. Wanneer u bestanden opslaat in de cloud, kunnen ze met vrijwel elk apparaat worden bekeken. Document Cloud-services zijn geïntegreerd met Acrobat, Acrobat Reader en de mobiele app van Acrobat.

1. Meld u aan bij Acrobat Web (startscherm van Document Cloud) op https://documentcloud.adobe.com/nl/nl/ met uw Adobe ID en wachtwoord, of via uw sociale account (bij Google of Apple).

Aanmelden bij Adobe Document Cloud

Als u uw Facebook-account wilt gebruiken, klikt u op Aanmelden in de rechterbovenhoek van het venster en kiest u vervolgens Doorgaan met Facebook.

Aanmelden bij Adobe Document Cloud

2. De startpagina van Adobe Acrobat verschijnt. Ga naar de navigatiebalk en kies een service waarmee u de gewenste handeling kunt uitvoeren.

Startpagina van Adobe Acrobat

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online