Gebruik Adobe Document Cloud om bestanden in de cloud op te slaan, te zoeken en te bekijken. Wanneer u bestanden opslaat in de cloud, kunnen ze met vrijwel elk apparaat worden bekeken. Document Cloud-services zijn geïntegreerd met Acrobat DC, Acrobat Reader DC en de mobiele app van Acrobat DC.

1. Voer uw Adobe ID en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

2. De Document Cloud-startpagina wordt weergegeven. Kies een service of taak op de pagina om de bijbehorende pagina en opties weer te geven.

Document Cloud-startpagina