Adobe Acrobat Export PDF

Met Adobe Acrobat Export PDF kunt u PDF-bestanden exporteren naar de volgende bestandsindelingen:

• Microsoft Word (.doc, .docx)
  • Microsoft Excel (.xlsx)
  • RTF (Rich text format)

Opmerking:

Als u een Adobe Acrobat PDF Pack-abonnement hebt, kunt u PDF-bestanden ook converteren naar de Microsoft PowerPoint-indeling (.pptx).

Adobe Acrobat PDF Pack

Met Adobe Acrobat PDF Pack kunt u de volgende veelgebruikte bestandstypen converteren naar PDF:

Converteren naar PDF van Ondersteunde bestandsextensies
Adobe Illustrator
.ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd
Bestandsindelingen voor afbeeldingen .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Microsoft Word .doc, .docx
RTF (Rich Text Format) .rtf
Tekstbestand .txt
Formulierindeling voor invullen en ondertekenen .form

Adobe Acrobat PDF Pack ondersteunt ook de conversie van bestaande PDF-bestanden naar de volgende bestandsindelingen.

Converteren van PDF naar Ondersteunde bestandsextensies
Microsoft Excel .xlsx
Microsoft PowerPoint .pptx
Microsoft Word .doc, .docx
RTF (Rich Text Format) .rtf
Bestandsindelingen voor afbeeldingen .jpg, .png, .tiff

Opmerking:

U kunt alleen bestanden tot maximaal 100 MB indienen bij de Adobe Acrobat PDF Pack-service.