Creative Cloud-toegang voor studenten en docenten als de campus door COVID-19 is gesloten

Lees meer over onze bijgewerkte aanbiedingen en profiteer van onze onderwijskortingen.

Adobe biedt onderwijskortingen en licentieprogramma's om aan de behoeften van studenten en instellingen te voldoen.

• Nieuwe instellingen voor hoger onderwijs kunnen nu het Adobe VIP-studentlicentiepakket kopen met een lager minimumaantal en tegen een gereduceerde prijs. Voor de VS is het minimumaantal bijvoorbeeld 100 licenties tegen de gereduceerde prijs van $ 142,00 per student per jaar. Bekijk de opties.
  • Er zijn opties beschikbaar voor verlengende klanten om studenten te helpen met afstandsonderwijs. Neem contact op met je Adobe-vertegenwoordiger of geautoriseerde leverancier voor meer informatie of vraag advies aan.
Opmerking:

In een gevirtualiseerde omgeving kunnen gebruikerslicenties op naam worden gebruikt, maar Creative Cloud-licenties voor gedeelde apparaten zijn momenteel niet toegestaan. Lees meer over het virtualisatiebeleid van Adobe.

Studenten stimuleren met de informatiebronnen voor afstandsonderwijs van Adobe

Nu in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs afstandsonderwijs of hybride lessen de norm blijven, staan we klaar om je te helpen. Bekijk onze gratis informatiebronnen voor afstandsonderwijs, inclusief boeiende lesplannen, cursussen, blogartikelen en on-demand webinars van Adobe en onze partners.

Blijven leren en creëren

Als je geen recht op toegang tot Adobe Creative Cloud desktop-apps hebt, zie je een melding over de proefversie wanneer je een applicatie opent en beschik je over beperkte functionaliteit. Je kunt echter wel werken aan je vaardigheden op het gebied van foto- en videobewerking, grafisch ontwerp, UI-prototypen en meer. Maak een persoonlijke Adobe ID met een ander e-mailadres dan je schooladres als je gebruik wilt maken van deze gratis mogelijkheden:

Je werk publiceren en delen

Adobe Portfolio

Om pas afgestudeerden te helpen is Adobe Portfolio een jaar gratis. Of je nu je werk wilt presenteren op een volledige portfoliowebsite die je deelt met potentiële werkgevers of een website van één pagina wilt maken: wij hebben het voor je. Wees als eerste op de hoogte door je hier aan te melden.

Adobe Express

Maak eenvoudig prachtige afbeeldingen, video's en webpagina's waarmee je opvalt bij vrienden, professoren of toekomstige werkgevers.

Ga naar express.adobe.com

Foto's, video's en prototypen maken

Adobe Lightroom

Dankzij de magie van de Adobe Photoshop-technologie kun je met de Adobe Photoshop Lightroom-app afbeeldingen van professionele kwaliteit maken en delen vanaf je telefoon of tablet.

iPhone | iPad | Android

Adobe Premiere Rush

Maak video's van professionele kwaliteit op je mobiele apparaten met ingebouwde camera. Bewerk ze met intuïtieve tools voor audio, motion graphics en meer en deel ze vanuit de app op sociale kanalen als YouTube, Facebook en Instagram.

iOS | Android

Adobe XD

Maak prototypen die je ideeën tot leven brengen. Leer hoe je fraaie mobiele apps of websites ontwerpt en bouwt, een gewilde vaardigheid bij werkgevers.

Adobe XD downloaden

Scannen en gemakkelijk samenwerken met PDF's

Adobe Acrobat Reader

Lees, voeg opmerkingen toe, werk samen, onderteken en werk overal met je digitale documenten dankzij de toonaangevende gratis PDF-tool Adobe Acrobat Reader.

Computer | iOS | Android

Adobe Scan

Leg handgeschreven inhoud en formulieren eenvoudig vast en converteer ze naar hoogwaardige Adobe PDF's. Deel gescande documenten via e-mail of upload ze naar je GDrive met Adobe Scan, je gratis zakscanner.

iOS | Android

Upgraden naar Creative Cloud

Als student of docent kun je meer dan 60% besparen op een persoonlijke aankoop van Creative Cloud.

Zie Veelgestelde vragen voor studenten en docenten voor meer informatie.

Praat mee

Bezoek onze community voor ondernemingen en teams als je wilt samenwerken, vragen wilt stellen of wilt praten met andere beheerders van Creative Cloud en Document Cloud. In deze community's kun je vrijuit vragen stellen, informatie delen en leren van collega's in de branche.