Hebreeuwse of Arabische versies van InDesign en Illustrator installeren

MENA-edities (talen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika) van Creative Cloud-software worden mogelijk niet weergeven in de lijst met Creative Cloud desktop-apps vanwege de taalinstellingen van uw app. U kunt MENA-edities van InDesign of Illustrator openen door de taal van uw Creative Cloud desktop-app tijdelijk te wijzigen naar Hebreeuws of Arabisch. Volg de onderstaande stappen.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram   in de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Selecteer rechtsboven het pictogram Account en selecteer vervolgens Voorkeuren.

Naar Voorkeuren navigeren in de Creative Cloud desktop-app

Opmerking:

Ziet het scherm er anders uit? U gebruikt een eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app. Selecteer het pictogram met de drie verticale punten  in de rechterbovenhoek en ga naar Voorkeuren.

Naar Voorkeuren navigeren in de Creative Cloud desktop-app

3. Selecteer Apps in de linkerzijbalk.

Opmerking: Gebruikt u een eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app? Ga naar Creative Cloud > Apps in het dialoogvenster Voorkeuren.

4. Kies Arabisch of Hebreeuws in de lijst met talen:

• Engels Arabisch:
    • Engels Hebreeuws:
  5. Selecteer Gereed om de wijzigingen op te slaan.

6. Selecteer Apps in de Creative Cloud desktop-app om de lijst met beschikbare apps weer te geven.

7. Installeer InDesign of Illustrator door Installeren te selecteren in de lijst met beschikbare apps.