MENA-edities (talen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika) van Creative Cloud-software worden mogelijk niet weergeven in uw lijst met Creative Cloud-desktopapps vanwege de taalinstellingen van uw app. U kunt MENA-edities van InDesign of Illustrator openen door de taal van uw Creative Cloud-desktopapp tijdelijk te wijzigen naar Hebreeuws of Arabisch. Dit doet u als volgt:

1. Klik op het Creative Cloud-pictogram op uw taakbalk (Windows) of de Apple-menubalk (Mac OS) om de Creative Cloud-desktopapp te openen. Zorg dat u bent aangemeld. Als u het pictogram niet ziet, start u de app als volgt:

• Windows: kies Start > Programma's > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS:Kies Ga > Programma's > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. Klik op de drie verticale puntjes () in de rechterbovenhoek en kies Voorkeuren.

preferences_CC_1
  3. Kies Creative Cloud > Apps.

4. Kies in de lijst Taal van app de optie Arabisch of Hebreeuws:

• Engels Arabisch -
    • Engels Hebreeuws -
  5. Klik op het linkerpijltje naast Voorkeuren () om het dialoogvenster Voorkeuren te sluiten.

6. Klik in de Creative Cloud-desktopapp op Apps om de lijst met beschikbare software weer te geven.

7. Installeer InDesign CC of Illustrator CC door in de lijst met beschikbare software op de knop Installeren te klikken.