InDesign loopt vast direct nadat een middel uit de bibliotheek in InDesign is geplaatst wanneer u probeert een bestand te verwijderen of PDF te maken. Dit probleem doet zich alleen voor op Windows-systemen wanneer de weergavekwaliteit op Hoog is ingesteld.

Oplossing

Opmerking:

Voordat u de onderstaande stappen uitvoert, moet u ervoor zorgen dat InDesign 13.1 op uw systeem is geïnstalleerd. Ga naar Help > Over InDesign om te controleren welke versie van InDesign op uw systeem is geïnstalleerd.

U kunt InDesign CC op uw systeem bijwerken via de Creative Cloud-desktopapp. Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Versie van InDesign
InDesign-versie die op uw systeem is geïnstalleerd
  1. Sluit Adobe InDesign CC af.

2. Download Crash_fix.zip en pak de inhoud uit naar de desktop.

3. Zoek CopyPlugin.vbs in de uitgepakte map en dubbelklik erop.

4. Navigeer naar en selecteer de Adobe InDesign CC 2018-toepassingsmap.

Zoeken naar map
    Adobe InDesign CC 2018-map selecteren
  5. Klik op OK.

Opmerking:

Als u de volgende foutmelding ziet, let er dan op dat u het gedownloade bestand uitpakt voordat u de invoegtoepassing uitvoert.

6. De invoegtoepassing wordt geïnstalleerd en u ontvangt bericht zodra InDesign is bijgewerkt. Klik op OK.

Installatie voltooid
    Installatie voltooid
  7. Start InDesign CC.