Handboek Annuleren

Creative Cloud-apps bijwerken

1. Creative Cloud-handboek
  2. Inleiding tot Creative Cloud
    1. Veelgestelde vragen | Creative Cloud
    2. Systeemvereisten voor Creative Cloud
  3. Downloaden, installeren, configureren en bijwerken
    1. Creative Cloud-apps downloaden
    2. Creative Cloud-apps openen
    3. De werkruimte Start
    4. Creative Cloud-apps bijwerken
    5. De taal van je Creative Cloud-apps wijzigen
    6. De Creative Cloud desktop-app verwijderen
    7. Creative Cloud-apps verwijderen
  4. Je account beheren
    1. Een proefversie van Creative Cloud omzetten in een betaald lidmaatschap
    2. Je Adobe-wachtwoord opnieuw instellen
    3. Je Adobe-lidmaatschap wijzigen
    4. Creditcard en factuuradres bijwerken
    5. Je Adobe-factuur weergeven, downloaden of mailen
    6. Een mislukte of gemiste betaling herstellen
    7. Een Adobe-proefversie of -lidmaatschap annuleren
  5. Creative Cloud-services
    1. Adobe Stock gebruiken in Creative Cloud-apps
    2. Adobe Fonts gebruiken in Creative Cloud-apps
    3. Creative Cloud Market is niet meer beschikbaar
  6. Samenwerkings- en opslagservices
    1. Wat zijn clouddocumenten?
    2. Clouddocumenten | Veelgestelde vragen
    3. Clouddocumenten maken of bestanden omzetten in clouddocumenten
    4. Clouddocumenten instellen voor offline gebruik
    5. Teruggaan naar een eerdere versie van een clouddocument
    6. Je werk delen om opmerkingen te ontvangen
    7. Waarom kan ik mijn clouddocumenten niet offline zien?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samenwerken aan Creative Cloud Libraries en mappen
    10. Veelgestelde vragen over samenwerking
    11. Je bestanden synchroniseren met cloudopslag
    12. Achterhalen hoeveel cloudopslag je hebt
    13. Synchronisatieopties instellen
  7. Mobiele Creative Cloud-apps
    1. Veelgestelde vragen | Mobiele apps
    2. Adobe Creative Cloud voor mobiele apparaten
  8. Ondernemingen en teams
    1. Leren en ondersteuning voor ondernemingen
    2. Leren en ondersteuning voor teams
    3. Snelstartgids voor teamleden

Gebruik de Creative Cloud desktop-app om al je apps bij te werken naar de nieuwste versie. Je kunt de geïnstalleerde apps automatisch, handmatig of allemaal tegelijk bijwerken.

Zorgen dat je apps automatisch worden bijgewerkt

Met de Creative Cloud desktop-app kun je je apps automatisch bijwerken zodra nieuwe versies worden uitgebracht. Je kunt ook automatische updates beheren voor individuele apps. Eerdere versies worden standaard verwijderd, maar je kunt ervoor kiezen om ze te behouden via Geavanceerde opties.

Voor automatische updates van Adobe Acrobat en Acrobat Reader raadpleeg je Automatische updates | Acrobat, Reader.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram   op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Selecteer het pictogram Account in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Voorkeuren.

Cloudpictogram en pictogram Voorkeuren

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Selecteer het tabblad Apps.

Apps selecteren

4.  Doe het volgende:

• Alle apps Als je automatische updates wilt inschakelen voor alle apps, schakel je Automatische updates in.
    • Specifieke apps Als je automatische updates wilt inschakelen voor specifieke apps, schakel je Automatische updates in en stel je vervolgens de schakeloptie in voor elke afzonderlijke app.
    Automatische updates
    Schakel Automatische updates (A) in en schakel vervolgens updates in of uit voor de gewenste individuele apps (B).

Wil je de standaardappinstellingen herstellen of de vorige geïnstalleerde versie behouden? Zie Geavanceerde opties voor individuele apps.

Opmerking:

Als je je Adobe-lidmaatschap van een school of organisatie hebt gekregen en de bovenstaande optie Automatische updates niet ziet, heeft je beheerder automatische updates voor je school of organisatie uitgeschakeld.

Als je een beheerder van een school of organisatie bent, lees dan hoe je automatische updates beheert voor je gebruikers.

5. Selecteer Klaar wanneer je klaar bent.

Je apps worden automatisch bijgewerkt wanneer er een nieuwe versie beschikbaar komt.

Gebruik je een plug-in?

Als je plug-ins van derden hebt geïnstalleerd, werken deze mogelijk niet met de laatste versie van de apps. Neem contact op met de leverancier van de plug-in voor informatie over compatibiliteit en updates.

Geavanceerde opties voor individuele apps

De functie Automatische updates biedt Geavanceerde opties die je voor elke app afzonderlijk kunt instellen.

Stel geavanceerde opties in als je de vorige instellingen niet wilt behouden of de vorige versie geïnstalleerd wilt houden.

Vorige instellingen en voorkeuren importeren

Behoudt de vorige instellingen en voorkeuren voor de bijgewerkte apps.

Oudere versies verwijderen

Verwijdert de vorige versies en maakt zo ruimte vrij op de vaste schijf.

Controleren op de nieuwste updates

Als Automatische updates niet is ingeschakeld, kun je de meest recente updates voor je Creative Cloud-apps ophalen zonder te wachten totdat de Creative Cloud desktop-app aangeeft dat er updates beschikbaar zijn.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Selecteer Updates in het linkerdeelvenster van het tabblad Apps.

Updates selecteren

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Selecteer Controleren op updates.

Controleren op updates
    Controleren op updates

4. Selecteer Bijwerken voor individuele apps.

Selecteer Bijwerken voor individuele apps

Al je apps tegelijk bijwerken

Als Automatische updates niet is ingeschakeld, kun je al je apps tegelijk bijwerken. Wanneer je je apps bijwerkt, worden voorkeuren en instellingen overgezet naar de nieuwe versie. De vorige versies van de apps worden verwijderd. Desgewenst kun je Geavanceerde opties gebruiken om deze standaardinstellingen te wijzigen.

1. Sla je werk op en sluit alle Adobe-apps voordat je begint. Als er Adobe-apps zijn geopend, ontvang je mogelijk een melding dat je de apps moet sluiten. Zie Conflicterende processen of applicaties sluiten voor meer informatie.

Gebruik je een plug-in?

Als je plug-ins van derden hebt geïnstalleerd, werken deze mogelijk niet met de laatste versie van de apps. Neem contact op met de leverancier van de plug-in voor informatie over compatibiliteit en updates.

2. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

3. Selecteer Updates in het linkerdeelvenster van het tabblad Apps.

Updates selecteren

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

Opmerking:

Gebruik de optie Alles bijwerken niet als je de oudere versie van een van deze apps wilt behouden. Zodra je deze wilt bijwerken (bijvoorbeeld wanneer je een huidig project hebt voltooid), selecteer je de knop Bijwerken naast deze apps.

4. Selecteer Alles bijwerken.

Alle apps bijwerken

Creative Cloud desktop-app bijwerken

Wanneer er updates beschikbaar zijn, wordt de Creative Cloud desktop-app automatisch bijgewerkt. Je kunt de nieuwste versie van de Creative Cloud-app ook handmatig installeren.