Systeemvereisten | InDesign CC-versie van oktober 2017 (13.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10*
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor HiDPI-beeldscherm
  • Als u de nieuwe werkruimte voor aanraken in InDesign wilt gebruiken, moet u een tablet/scherm hebben met aanraakfunctionaliteit, Windows 8 of hoger (zoals Microsoft Surface Pro 3) en een schermresolutie van 2160 x 1440 of meer
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

* De versie van oktober 2017 van InDesign CC wordt niet ondersteund voor Windows 10 versie 1507.

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS versie 10.13 (High Sierra), macOS versie 10.12 (Sierra) of macOS X versie 10.11 (El Capitan)
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor Retina-beeldscherm
  • Optioneel: Als u GPU-prestaties wilt gebruiken: Mac met minimaal 1024 MB VRAM (2 GB aanbevolen) en computer met ondersteuning voor OpenGL-versie 4.0 of hoger.
    • Ondersteunde computers
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro aangesloten op HiDPI-monitor
          Mac mini aangesloten op HiDPI-monitor
    • De VRAM-waarden controleren: kies Mac > Over deze Mac (Grafische informatie).
    • Raadpleeg dit Apple-ondersteuningsdocument om te kijken of uw computer ondersteuning biedt voor de vereiste OpenGL-versie (4.0 of later).
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

† OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe. Toepassingen en services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Taalversies

InDesign CC is beschikbaar in de volgende talen:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي**

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

** Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface; ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.

Systeemvereisten voor InDesign CC (2017)

Windows

• Intel® Pentium 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor HiDPI-beeldscherm
  • Als u de nieuwe werkruimte voor aanraken in InDesign wilt gebruiken, moet u een tablet/scherm hebben met aanraakfunctionaliteit, Windows 8 of hoger (zoals Microsoft Surface Pro 3) en een schermresolutie van 2160 x 1440 of meer
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

macOS

• Multicore Intel-processor
  • macOS 10.10, 10.11 of 10.12
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor Retina-beeldscherm
  • Optioneel: Als u GPU-prestaties wilt gebruiken: Mac met minimaal 1024 MB VRAM (2 GB aanbevolen) en computer met ondersteuning voor OpenGL-versie 4.0 of hoger.
    • Ondersteunde computers
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro aangesloten op HiDPI-monitor
          Mac mini aangesloten op HiDPI-monitor
    • De VRAM-waarden controleren: kies Mac > Over deze Mac (Grafische informatie).
    • Raadpleeg dit Apple-ondersteuningsdocument om te kijken of uw computer ondersteuning biedt voor de vereiste OpenGL-versie (4.0 of later).
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services. *

* OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe. Toepassingen en services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Taalversies

InDesign CC is beschikbaar in de volgende talen:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface; ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.

Systeemvereisten voor InDesign CC (2015)

Windows

• Intel® Pentium 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor HiDPI-beeldscherm
  • Als u de nieuwe werkruimte voor aanraken in InDesign wilt gebruiken, moet u een tablet/scherm hebben met aanraakfunctionaliteit, Windows 8 of hoger (zoals Microsoft Surface Pro 3) en een schermresolutie van 2160 x 1440 of meer
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.9, v10.10 of v10.11
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor Retina-beeldscherm
  • Optioneel: Als u GPU-prestaties wilt gebruiken: Mac met minimaal 1024 MB VRAM (2 GB aanbevolen) en computer met ondersteuning voor OpenGL-versie 4.0 of hoger.
    • Ondersteunde computers
          iMac 4K
          iMac 5K
          MacBook Pro Retina
          Mac Pro aangesloten op HiDPI-monitor
          Mac mini aangesloten op HiDPI-monitor
    • De VRAM-waarden controleren:
      Mac 10.9: Kies Mac > Over deze Mac > Meer info (Grafische informatie).
      Mac 10.10, 10.11: Kies Mac > Over deze Mac (Grafische informatie).
    • Raadpleeg dit Apple-ondersteuningsdocument om te kijken of uw computer ondersteuning biedt voor de vereiste OpenGL-versie (4.0 of later).
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services. *

* OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe. Toepassingen en services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.

Taalversies

InDesign CC is beschikbaar in de volgende talen:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabisch en Hebreeuws worden ondersteund in de versie voor het Midden-Oosten met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Engelstalige interface; ook verkrijgbaar in een Franstalige (Français*) versie voor Noord-Afrika met een volledige taalondersteuning voor rechts naar links schrijven, Arabische/Hebreeuwse functies en een Franstalige interface.

Systeemvereisten voor InDesign CC (2014)

Windows

• Intel® Pentium 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor HiDPI-beeldscherm
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.7, v10.8, v10.9 of v10.10
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart; ondersteuning voor Retina-beeldscherm
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren.
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

InDesign CC-systeemvereisten

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® 7 met Service Pack 1, Windows 8 of Windows 8.1
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Monitor met een resolutie van 1.024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart
  • Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7, v10.8 of v10.9
  • 2 GB RAM (8 GB aanbevolen)
  • 2,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1.024 x 768 (1.280 x 800 aanbevolen) met 32-bits videokaart. Ondersteuning voor Retina Display.
  • Adobe Flash Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.*

* Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Online services van Adobe, waaronder de Adobe Creative Cloud™-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het onlineprivacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.