Crashproblemen in InDesign 15.1.2 oplossen op macOS

Kom te weten hoe u crashproblemen verhelpt wanneer u het gereedschap Tekst gebruikt in InDesign 15.1.2.

Probleem

Wanneer u met het gereedschap Tekst werkt in InDesign 15.1.2 op macOS 10.14 of eerder, crasht de InDesign-toepassing.

Oplossing

U kunt proberen het probleem op te lossen door de onderstaande stappen door te lopen en het probleem te verhelpen.

1. Start de InDesign-toepassing opnieuw op.

2. Wanneer u een dialoogvenster met Lettertypen downloaden ziet wanneer u de toepassing start, kies dan een optie om de lettertypen te downloaden zonder deze stap over te slaan.

3. Als u werkt met macOS 10.14 of eerder, raadt Adobe u aan uw besturingssysteem bij te werken naar macOS 10.15. Zie De software van uw Mac bijwerken.

We zijn er om u te helpen!

We zijn er om u te helpen

Als u het probleem niet kunt oplossen en hulp nodig hebt, kunt u meer informatie over uw crashprobleem en het logbestand van de crash met Adobe delen, zodat we het probleem voor u kunnen proberen op te lossen.

Raadpleeg het Adobe-beveiligingsbulletin voor meer informatie over de nieuwste beveiligingsupdates voor Adobe InDesign.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online