Wanneer u Bestand > Openen of Bestand > Plaatsen in de oktober 2017-release van InDesign CC kiest en naar een bestand zoekt, werkt de opdracht niet, ook als het bestand in de map staat.

Oplossing

U lost dit probleem op door de Spotlight-index op uw Mac bij te werken:

1. Ga naar Apple-menu > Systeemvoorkeuren en klik op Spotlight.

2. Selecteer het tabblad Privacy.

3. Voeg de map waarin de zoekopdracht niet werkt, toe aan de lijst.

4. Selecteer in dezelfde lijst de map die u zojuist hebt toegevoegd, en verwijder deze.

5. Sluit Systeemvoorkeuren.