InDesign CC 2014 en Illustrator CC 2014 lopen vast tijdens afdrukken naar Fiery RIP met behulp van de Fiery-functies op MAC OS X

Dit artikel verwijst naar een probleem waarbij InDesign CC 2014 en Illustrator CC 2014 vastlopen tijdens het afdrukken naar Fiery RIP met behulp van de Fiery-functies op MacOS.

Oplossing 1: download de nieuwste versie van InDesign CC 2014 of Illustrator CC 2014

1. Stappentekst

Oplossing: download een script voor InDesign CC 2014—v10.0

1. Dit script is voor de versie van juni 2014 van InDesign CC 2014.

Download het onderstaande script:

Downloaden

Opmerking:

Het script vervangt de 'Application UI.InDesignPlugin' door een bijgewerkte versie.

2. Pak het script uit en voer het uit.

3. Selecteer de InDesign CC 2014-toepassing bij de prompt (zoals hieronder weergegeven) om deze te updaten.

Selecteer de InDesign CC 2014-toepassing
  4. Start InDesign CC 2014 en druk af met behulp van de Fiery-functie.

Aanvullende informatie

Dit probleem geldt specifiek voor de versies van 2014 van InDesign CC en Illustrator CC op Mac OS 10.9.x.

InDesign en het EFI-team werken samen aan een permanente oplossing om het probleem voor klanten te verhelpen.

Fiery kan op meerdere printers geïnstalleerd zijn:

http://w3.efi.com/fiery-wide-format/product-overview/supported-printers