Upgrade vereist voor synchronisatie met Lightroom voor mobiele apparaten

Upgrade vereist voor Lightroom voor mobiele apparaten

Wanneer u zich op uw desktop bij Lightroom Classic aanmeldt, wordt het volgende bericht weergegeven:

Upgrade vereist voor synchronisatie met Lightroom voor mobiele apparaten
Lightroom moet worden opgewaardeerd voordat synchronisatie met Lightroom voor mobiele apparaten kan worden voortgezet.

Productversies waarop dit betrekking heeft

Lightroom Classic 11.4 en eerder

Besturingssystemen

Windows, macOS

Details

Adobe heeft onlangs een aantal upgrades uitgevoerd voor de back-end cloudserver van Lightroom. Hierdoor kunnen foto's en bewerkingen tussen Lightroom Ecosystem-apps (mobiele apparaten en desktop) en Lightroom Classic op uw desktop worden gesynchroniseerd.

Als u Lightroom Classic 11.4 of eerder gebruikt, werkt u Lightroom bij naar de nieuwste versie om door te gaan met de synchronisatie met Lightroom voor mobiele apparaten.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online