Foto's afdrukken

U kunt uw foto's afdrukken op uw printer thuis of op kantoor.

1. Selecteer in de Organizer-werkruimte de foto's die u wilt afdrukken.

2. Selecteer Maken > Fotoafdrukken.

3. Klik op Lokale printer.

Opmerking:

(Mac OS): De Elements Organizer gebruikt de Foto-editor voor het afdrukken. Zorg ervoor dat Photoshop Elements is geïnstalleerd voor u verder gaat.

Klikken op Lokale printer
  4. Geef de gewenste afdrukopties op en klik vervolgens op Afdrukken.

Afdrukopties
    Afdrukopties

Expert aan het woord: Afdrukken op een lokale printer

Expert aan het woord: Afdrukken op een lokale printer
Leer hoe u foto's moet afdrukken op printers die met uw Windows- of Macintosh-computer verbonden zijn. Ontdek hoe u foto's selecteert en ze klaar maakt om af te drukken.
Jan Kabili

Getting started tutorials for Photoshop ElementsUpload photos on Facebook