Een overeenkomstdocument verwijderen uit uw Adobe Sign-account

Doel

Beheerders hebben twee opties om een overeenkomst uit het Adobe Sign-systeem te verwijderen:

Programmatische retentie:

• Verwijdert overeenkomsten automatisch nadat ze een eindstatus hebben bereikt (voltooid, afgebroken of verlopen)
  • Verwijdering vindt plaats na een door de beheerder vastgestelde tijdsperiode

Uitdrukkelijke verwijdering via GDPR-tools:

• Vereist een privacybeheerder om een overeenkomst te zoeken en uitdrukkelijk te verwijderen
  • Volledig handmatig

Opmerking:

Alleen Privacybeheerders kunnen GDPR-tools gebruiken en ze kunnen alleen overeenkomsten verwijderen die zijn gegenereerd door een gebruiker in hun account.

• Niet-beheerders die een overeenkomst moeten verwijderen, moeten contact opnemen met hun lokale beheerdersteam.
  • Ondersteuning mag geen overeenkomsten uit het systeem verwijderen
  • Beheerders hebben niet de bevoegdheid om overeenkomsten te verwijderen die worden verzonden vanuit gebruikers in een ander account.
  • Gebruikers die overeenkomsten voor hun weergave willen verbergen (in plaats van ze te verwijderen), kunnen dit op eigen gezag doen op de pagina Beheren.

Omgeving

Adobe Sign Gebruikersinterface

Oplossing

1. Meld u aan bij uw Adobe Sign Privacybeheer-account.

2. Naar de privacyinterface: Account > Privacy

3. E-mailadres zoeken van de Afzender van de overeenkomst

• Alle door de gebruiker verzonden overeenkomsten worden geretourneerd
  4. Blader door de overeenkomsten die worden geretourneerd en zoek degene die u wilt verwijderen

• De onderstaande afbeelding retourneert voor de duidelijkheid slechts één overeenkomst. U kunt een langere geretourneerde lijst verwachten
  5. Klik één keer op de overeenkomst om deze te selecteren

• Optioneel - Voor voltooide overeenkomsten wordt het sterk aanbevolen om op Overeenkomst downloaden te klikken om een kopie in PDF van de overeenkomst te downloaden voordat u deze van het systeem verwijdert.
    Een overeenkomst verwijderen

6. Klik op het pictogram Verwijderen (prullenbak) om de overeenkomst te verwijderen.

Let op:

Eenmaal verwijderd kan de overeenkomst op geen enkele manier worden hersteld.

De overeenkomst verwijderen

7. U wordt gevraagd om te bevestigen dat u de overeenkomst wilt verwijderen;

Klik op Overeenkomst verwijderen om het verzoek voor het verwijderen van de overeenkomst te voltooien.

Er wordt een succesbericht weergegeven om te verifiëren of de verwijdering wordt uitgevoerd

Succes

Aanvullende informatie

• Alleen overeenkomsten die niet actief in behandeling zijn, kunnen worden verwijderd.
  • Afspraken die in behandeling zijn, moeten eerst worden geannuleerd/geweigerd/verlopen
  • Zodra een transactie is verwijderd, kan deze niet opnieuw worden hersteld

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online