Transactielimieten in Adobe Sign

Adobe Sign hanteert momenteel transactielimieten op basis van het serviceniveau van de afzender, zoals aangegeven in de volgende tabel:

Transacties/gebruikerslicentie Bestandsgrootte/upload Pagina's/transactie Ondertekenaars/transactie KBA-transacties Transacties met telefonische autorisatie
Individueel 150 10 MB 100 - aanpasbaar 10 0 0
Kleine bedrijven 150 10 MB 100 - aanpasbaar 25 0 0
Business Aangepast 10 MB 100 - aanpasbaar 25 0 0
Enterprise Aangepast 10 MB - aanpasbaar  100 - aanpasbaar 25 - aanpasbaar 50/jaar - aanpasbaar 50/jaar - aanpasbaar

Transacties/Adobe Sign-gebruiker: Een transactie is een document dat vanaf uw account ter ondertekening wordt verzonden.  Voor de Adobe Sign-lidmaatschappen Individueel en Kleine bedrijven gelden 150 transacties per gebruiker per jaar.  Meer informatie over de limieten bij het gebruik van Adobe Sign.

Bestandsgrootte/Upload: Adobe Sign beperkt de grootte van elk geüpload bestand. Als u een document dat deze limiet overschrijdt probeert te uploaden, krijgt u een foutmelding onder het bestand: "Uploadlimiet is overschreden".

Pagina's/Transactie: De complete transactie (alle samengevoegde bestanden) heeft een totale paginalimiet. Deze limiet is aanpasbaar op verzoek door het ondersteuningsteam. Als u een document probeert te verzenden dat groter is dan de ingestelde limiet voor uw account, krijgt u de foutmelding "Adobe Sign kan uw overeenkomst niet maken omdat het document groter is dan uw paginalimiet".

Ondertekenaars/Elektronische transactie: Het aantal personen dat een elektronische handtekeningtransactie kan ondertekenen hangt af van het serviceniveau. Gebruikers van de gratis versie en met de lidmaatschappen Individueel, Team en Bedrijven hebben vaste limieten voor het totale aantal ondertekenaars dat hun transacties kan bevatten. Klanten met het Ondernemingen-serviceniveau kunnen vragen om een hogere limiet.

KBA-transacties: Knowledge Based Authentication is een geavanceerde vorm van verificatie van de ondertekenaar die is ingeschakeld op het serviceniveau Ondernemingen. De account biedt standaard 50 KBA-transacties per jaar. Als u een hoger volume nodig hebt, neemt u contact op met uw Succesmanager of Verkoopagent om de volumevereisten en de prijsstructuur te bespreken.

Telefonische verificatietransacties: Telefonische verificatietransacties zijn een andere geavanceerde vorm van verificatie van de ondertekenaar die is ingeschakeld op het serviceniveau Ondernemingen. De account biedt standaard 50 telefonische machtigingstransacties per jaar. Als u een hoger volume nodig hebt, neemt u contact op met uw Succesmanager of Verkoopagent om de volumevereisten en de prijsstructuur te bespreken.