Transactielimieten begrijpen

Transactielimieten in Adobe Acrobat Sign

Adobe Acrobat Sign hanteert momenteel transactielimieten op basis van het serviceniveau van de afzender, zoals aangegeven in de volgende tabel:

Transacties/ Gebruikerslicentie/ Jaar

Bestandsgrootte/ upload

Pagina's/ transactie

Ondertekenaars/ transactie

KBA-transacties

Transacties met telefonische autorisatie

Enkele gebruiker (individueel)

Onbeperkt

(Zie verderop)

10 MB

100

10

0

0

Meerdere gebruikers voor teams (klein bedrijf)

Onbeperkt

(Zie verderop)

10 MB

100

25

0

0

Business

150

(Zie verderop)

10 MB

100

25

0

0

Business VIP

150

(Zie verderop)

10 MB

100

25

50

50

Enterprise

150

(Zie verderop)

10 MB

500

25

50/jr.

50/jr.

Enterprise VIP

150

(Zie verderop)

10 MB

500

25

50

50

Transacties/Acrobat Sign-gebruiker:  Een transactie treedt op telkens wanneer een elektronisch document of een verzameling van gerelateerde elektronische documenten via Acrobat Sign naar een eindgebruiker wordt verzonden.

Acrobat Sign-lidmaatschappen die als gebruikerslicentie worden aangeschaft, bieden 150 transacties per gebruiker per jaar, tenzij dit anders is aangegeven in uw contract.  Meer informatie over de limieten bij het gebruik van Acrobat Sign.

Klanten op bedrijfs- en ondernemingsniveau die een groot volume aan transacties verwerken of die een sitelicentie vereisen, kunnen desgewenst contact opnemen met hun verkoopagent over de aanschaf van een totaal transactievolume met een onbeperkt aantal gebruikers.

Bestandsgrootte/Upload: Acrobat Sign beperkt de grootte van elk geüpload bestand.

Als u een document dat deze limiet overschrijdt probeert te uploaden, krijgt u een foutmelding onder het bestand: 'Uploadlimiet is overschreden'.

Pagina's/Transactie: De complete transactie (alle bestanden samengevoegd) heeft een totale paginalimiet.

Als u een document probeert te verzenden dat groter is dan de ingestelde limiet voor uw account, krijgt u de foutmelding 'Acrobat Sign kan uw overeenkomst niet maken omdat het document groter is dan uw paginalimiet'.

Ondertekenaars/elektronische transactie: Het aantal personen dat een elektronische handtekeningtransactie kan ondertekenen, hangt af van het serviceniveau.

Serviceniveaus van enkele gebruikers, meerdere gebruikers voor teams, en bedrijven hebben harde caps voor het totale aantal ondertekenaars dat hun transacties kunnen bevatten.

KBA-transacties: Knowledge-Based Authentication is een geavanceerde vorm van ondertekenaarsverificatie die is ingeschakeld op het serviceniveau van bedrijven en ondernemingen.

Transacties via telefoonauthenticatie: Transacties via telefoonauthenticatie zijn een geavanceerde vorm van ondertekenaarsverificatie die wordt ingeschakeld op het serviceniveau van het bedrijf en onderneming.

Opmerking:

Ga voor meer informatie over beperkingen naar Veelgestelde vragen over Adobe Acrobat Sign.