Antwoorden op algemene vragen over de Adobe Stock-invoegtoepassing voor PowerPoint.

Met de Adobe Stock-invoegtoepassing voor Microsoft PowerPoint kun je foto's en illustraties zoeken, voorvertonen, een licentie voor de foto's en illustraties kopen en ze toevoegen aan je PowerPoint-presentaties. Je kunt de afbeeldingen van Adobe Stock op je dia's voorvertonen, je aanmelden en je bestaande Adobe Stock-account gebruiken om licenties voor afbeeldingen te kopen. Als je geen account hebt, kun je Adobe Stock gratis één maand proberen en vervolgens een van de beschikbare Adobe Stock-lidmaatschappen kiezen.

PPT - 1 - logged out full view

Zijn er naast de kosten voor Adobe Stock ook extra kosten verbonden aan de PowerPoint-invoegtoepassing?

Nee, je kunt de invoegtoepassing gratis installeren en gebruiken via de Microsoft Office Store. Als je voorvertoningen van Adobe Stock-afbeeldingen wilt downloaden, installeren en bekijken, hoef je geen Adobe Creative Cloud- of Adobe Stock-lidmaatschap te hebben. Je moet echter wel een betaald lidmaatschap hebben om licenties voor Adobe Stock-afbeeldingen te kunnen kopen.

Ik ben nieuw bij Adobe Stock. Hebben jullie een proefversie?

Ja, als je een nieuwe gebruiker bent, kun je Adobe Stock één maand gratis proberen.

Hoe krijg ik toegang tot de Adobe Stock-invoegtoepassing voor PowerPoint?

Je kunt de Adobe Stock-invoegtoepassing voor PowerPoint zoeken en installeren via de Microsoft Office Store.

Ondersteunen alle platforms de Adobe Stock-invoegtoepassing voor PowerPoint?

De Adobe Stock-invoegtoepassing voor PowerPoint wordt ondersteund door macOS en Windows en via online browsers (web). De invoegtoepassing wordt niet ondersteund op iOS- en Android-platforms.

Welke browsers ondersteunen de PowerPoint-invoegtoepassing?

De volgende browsers bieden ondersteuning voor de PowerPoint-invoegtoepassing:

• Internet Explorer 11 en hoger
  • Microsoft Edge
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari (macOS)

Opmerking:

Voor de beste resultaten werk je de browser bij naar de nieuwste versie.

Kan een onderneming met een lidmaatschap de invoegtoepassing onder gebruikers verspreiden via 'gecentraliseerde distributie'?

Ja, een onderneming kan de invoegtoepassing onder gebruikers verspreiden via 'gecentraliseerde distributie'. Lees dit Microsoft-ondersteuningsartikel voor meer informatie.

Moet ik zijn aangemeld bij mijn Adobe Stock-account om de invoegtoepassing te kunnen gebruiken?

Nee, je hoeft niet te zijn aangemeld bij je account om de invoegtoepassing te kunnen gebruiken. Je kunt afbeeldingen zoeken en voorvertoningen van afbeeldingen in je presentatie invoegen zonder je aan te melden. Je moet je echter wel aanmelden als je licenties voor afbeeldingen wilt kopen.

Welke inhoudstypen worden ondersteund in de invoegtoepassing?

De Adobe Stock-invoegtoepassing voor PowerPoint ondersteunt standaardfoto's en -illustraties. Premiumafbeeldingen, vectoren en andere inhoudstypen (zoals video's) worden niet ondersteund.

Kan ik, nadat ik me heb aangemeld, wisselen van de persoonlijke weergave naar de team-/ondernemingsweergave?

De invoegtoepassing weerspiegelt de weergave van de gebruiker op de Adobe Stock-website. Als je tussen weergaven wilt schakelen, ga je naar de Adobe Stock-website en gebruik je de vervolgkeuzelijst van je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de navigatiebalk.

Heb ik toegang tot mijn Creative Cloud-bibliotheken vanuit PowerPoint?

Nee, je hebt geen toegang tot je Creative Cloud-bibliotheken vanuit PowerPoint.

Hoe voeg ik afbeeldingen aan mijn presentatie toe nadat ik de invoegtoepassing heb geïnstalleerd?

Als je afbeeldingen aan je presentatie wilt toevoegen, selecteer je een afbeelding in de zoekresultaten en klik je op Licentie kopen en toevoegen aan PowerPoint of op Voorvertoning bekijken in PowerPoint. Met Voorvertoning bekijken in PowerPoint kun je een afbeelding met watermerk invoegen als voorvertoning. Je kunt een licentie voor de afbeelding kopen door te klikken op Licentie kopen en toevoegen aan PowerPoint om de afbeelding in hoge resolutie en zonder watermerk toe te voegen.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_view-similar

Kan ik afbeeldingen waarvoor ik eerder een licentie op Adobe Stock heb gekocht, gebruiken in mijn PowerPoint-presentaties?

Ja, je kunt afbeeldingen gebruiken waarvoor je eerder een licentie hebt gekocht op Adobe Stock. Als je bij je account bent aangemeld, kun je de optie Geschiedenis kiezen en op het tabblad Licentiegeschiedenis klikken om afbeeldingen weer te geven waarvoor je eerder een licentie hebt gekocht.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_history_license-history

Heb ik op één plek toegang tot al mijn voorvertoonde afbeeldingen en kan ik er gemakkelijk naar teruggaan om er een licentie voor te kopen?

Ja, je hebt eenvoudig toegang tot alle eerder voorvertoonde afbeeldingen. Klik hiervoor op de tab Aanmelden in de rechterbovenhoek van het deelvenster. Als je al bent aangemeld, klik je op de naam van je account in de rechterbovenhoek van het deelvenster. Kies Geschiedenis in de vervolgkeuzelijst en klik op het tabblad Voorvertoningsgeschiedenis. Klik op het weergegeven id-nummer van de gewenste afbeelding om terug te gaan naar de afbeeldingsdetails en een licentie voor de afbeelding te kopen. De Voorvertoningsgeschiedenis wordt vernieuwd telkens wanneer je PowerPoint opent.

Adobe-Stock-PPT-Add-in_preview-history

Kan ik, nadat ik een licentie voor een afbeelding heb gekocht vanuit PowerPoint, bijhouden waarvoor ik een licentie heb gekocht?

Je licentiegeschiedenis wordt gesynchroniseerd met je Adobe Stock-lidmaatschap en je kunt alle afbeeldingen waarvoor je een licentie hebt gekocht bekijken op de pagina Licentiegeschiedenis.

Ik zie niet dezelfde zoekfilters als online. Waarom is dat?

Hoewel de PowerPoint-invoegtoepassing de krachtige visuele zoekfunctie van Adobe Stock ondersteunt, zijn de extra zoekfilters die online beschikbaar zijn, momenteel niet beschikbaar in de invoegtoepassing.

faq
Adobe-Stock-PPT-Add-in_filters