Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Adobe Drive downloaden en installeren?

Met de verschijning van versie 2017 van Creative Cloud-desktopapps wordt Adobe Drive niet meer ondersteund. Als u Adobe Drive moet installeren om met vorige versies van Creative Cloud- of Creative Suite-producten te werken, moet u zich aanmelden op de Adobe Drive-productpagina. Een vertegenwoordiger van Adobe neemt contact met u op om uw interesse bespreken.

Waarom kan ik Adobe Drive niet installeren op macOS 10.12?

Adobe heeft een compatibiliteitsprobleem tussen Adobe Drive en macOS 10.12 (Sierra) ontdekt. Zie Adobe Drive en Sierra | macOS 10.12.

Algemene vragen

Waar is de gebruikershandleiding?

De Adobe Drive CC-gebruikershandleiding bevat informatie over installatie, verbinding, gebruik en probleemoplossing van Adobe Drive.

Waarom duurt het openen of opslaan van een bestand zo lang?

Waarom kan ik geen verbinding maken met mijn DAM-server in Windows 8.1?

U moet Adobe Drive mogelijk verwijderen en opnieuw installeren. Zie Kan geen verbinding maken met DAM-server | Windows 8.1.

Is er een handleiding voor beheerders?

Waarom wordt Adobe Drive niet weergegeven in het deelvenster Favorieten in Bridge?

In Bridge 6.3 wordt de Adobe Drive-extensie na installatie mogelijk niet weergegeven in het deelvenster Favorieten. Als dit gebeurt, kunt u de extensie handmatig toevoegen.